Vinnie deler smukt budskab - syriske mænd deler roser ud til danske kvinder

21-årige Vinnie Truelsens oplevelse fra gågaden i Sønderborg bliver flittigt delt på Facebook

Vinnie Truelsens budskab efter en oplevelse på gågaden i Sønderborg er gået viralt på Facebook. (Privatfoto: Vinnie Truelsen)
Vinnie Truelsens budskab efter en oplevelse på gågaden i Sønderborg er gået viralt på Facebook. (Privatfoto: Vinnie Truelsen)

Da 21-årige Vinnie Truelsen fra Sønderborg fredag eftermiddag gik med en veninde på gågaden i Sønderborg, fik hun en god oplevelse, som hun besluttede sig for at dele på de sociale medier, så snart, hun kom hjem.

Midt på gågaden stod en flok syriske mænd og delte roser ud til alle de kvinder, der kom forbi dem.

Banegårdspladsen i Køln var scenen for de uhyrlige overgreb. (Foto: AP) 112 - 19. jan. 2016 - kl. 04:55 26-årig asylansøger anholdt for sex-overgreb i Köln

’Det er svært for dem at få den accept de egentlig fortjener for i det mindste at prøve på at integrere sig, når alle tror at de er slemme som dem, der bliver skrevet om i medierne’, skriver Vinnie Truelsen i sit opslag, og fortsætter.

’De respekterer Danmark, de respekterer den danske befolkning og ikke mindst respekterer de den danske befolkning’.

Se også: Tysk svømmehal bandlyser flygtninge efter nye sexkrænkelser

Vinnie Truelsen og veninden Michelle fik udover rosen en god snak med en af mændene, som fortalte, at han kun havde været i Danmark i tre måneder. Alligevel, skriver hun, talte han et meget flot dansk, og kunne berette om, hvordan han modtager danskundervisning, og forsøger at integrere sig både arbejdsmæssigt og socialt i Danmark.

Fanny gad ikke være frivillig mere, da hun mødte asylansøgere, der stillede krav til gardiner og ikke ville gå i genbrugstøj. Det gør hun nemlig selv. (Arkivfoto: Per Rasmussen) nationen - 22. jan. 2016 - kl. 14:50 Frivillige vil ikke mere: Kræsne flygtninge og Røde Kors-griskhed

’Bare fordi der er en dansker der gør noget dumt går vi heller ikke og hader hinanden, hvorfor så hade på alle flygtninge når det ikke er alle der forulemper pigerne??’ lyder Vinnie Truelsens budskab, som hun opfordrer alle til at dele. Det har over 1600 gjort på under et døgn, mens næsten 4.000 allerede ’synes godt om’  den unge sønderborgensers opslag.

Se hele opslaget her:

1 af 2 Vinnie Truelsens budskab efter en oplevelse på gågaden i Sønderborg er gået viralt på Facebook. (Privatfoto: Vinnie Truelsen)
2 af 2 Vinnie Truelsens budskab efter en oplevelse på gågaden i Sønderborg er gået viralt på Facebook. (Privatfoto: Vinnie Truelsen)
225 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere