Viralt 'HimToo'-hashtag latterliggjort på Twitter

Hashtagget 'HimToo' er blevet gjort til grin på Twitter, efter en amerikansk mor brugte det til at beskrive sin søn

Den amerikanske mor havde slet ikke forventet, at hendes Twitter-opslag ville blive latterliggjort. PRIVATFOTO
Den amerikanske mor havde slet ikke forventet, at hendes Twitter-opslag ville blive latterliggjort. PRIVATFOTO

Et år efter #MeToo-bølgen er en amerikansk mor nu kommet i gedigen modvind efter at have brugt hashtagget 'HimToo' til at beskrive sin søn.

Det skriver flere medier heriblandt Dayli Mail og ABCNews.au.

Gjort til grin
Den amerikanske mor var nemlig yderst stolt af sin søn, Pieter Hanson, som netop havde færdiggjort sin uddannelse i den amerikanske flåde.

Det fik hende til at skrive et Twitter-opslag den 6. oktober, som fremhævede sønnens akademiske egenskaber, hans respekt for kvinder og at sønnen ikke vil gå på dates med kvinder, grundet muligheden for falske anklager om seksuelle overgreb. 

(Se morens Twitter-opslag nedenunder)

Der gik dog ikke lang tid før, at 'HimToo'-hashtagget gik viralt på Twitter. Den amerikanske mor oplevede til sin store forbavselse, at hendes Twitter-opslag blev latterliggjort af mange Twitter-brugere på internettet.

Moren slettede derfor sit Twitter-opslag.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

'HimToo'-hashtagget blev oprettet kort efter, at præsident Donald Trump fortalte den amerikanske presse, at unge amerikanske mænd befinder sig i en svær tid, hvor de kan blive anklaget for seksuelle overgreb, selv om de er uskyldige.

Den amerikanske præsidents udtalelser kom efter, at den nyligt udnævnte højesteretsdommer, Brett Kavanaugh, blev anklaget for at have seksuelt krænket to kvinder.