Annonce:
Annonce:

'VM i tartelet-spisning' afholdes på søndag: Kan du slå Kaspers rekord?

På søndag bliver 'De Uofficielle Verdensmesterskaber i tarteletspisning' afholdt i København

Kasper Medieway Johansen holder lige nu rekorden, da han spiste 25 tarteletter på en time på Guldkroen tidligere i år. Foto: /ritzau/ og Kasper Johansen
Kasper Medieway Johansen holder lige nu rekorden, da han spiste 25 tarteletter på en time på Guldkroen tidligere i år. Foto: /ritzau/ og Kasper Johansen
Annonce:
Følg Samfund

Opdatering 21.00: Kasper Medieway Johansen har torsdag aften meddelt, at han har ombestemt sig. Derfor deltager han alligevel i mesterskabet på søndag, hvor han regner med at slå sin egen rekord. I'm the beast, skriver han til Ekstra Bladet.

Nogle tager det tungt, andre tarteletter...

På søndag bliver det afgjort, hvem der er verdens bedste til at 'tartelet'. I hvert tilfælde uoficielt.

Det sker, når Guldkroen 11 i København byder velkommen til det uofficielle verdensmesterskab i tartelet-spisning. Kroen serverer klassisk dansk mad og er den eneste af sin slags i København. Det er netop også derfor, at der er tarteletter på menuen, når der er æde-konkurrence på søndag.

- Det er noget, folk går meget op i. Hvor mange tarteletter kan de spise, spørger medejer og kok på Guldkroen 11, Umut Zakarya, retorisk.

Annonce:

Tarteletter ad libitum
Når kroen vælger at kalde konkurrencen for et 'verdensmesterskab' - selvom det ikke er officielt - er der også en grund til det:

- Det er, fordi der ikke er nogen andre i verden, der har tarteletter, som vi har. Så hvis man har vundet i Danmark, så er man automatisk verdensmester. Faktisk er man universets mester, griner han.

Man får altså ikke nogen officiel titel, men til gengæld kan man løbe med æren og sandsynligvis også en slem kvalme, hvis man sejrer.

For ædedolke
Til daglig serverer kroen tarteletter i portioner på tre eller seks styks. Regner man med at kunne spise mere end det, kan man også få tarteletter ad libitum, og hvis man kan spise rigtig mange, kan man komme op og hænge på deres 'Wall of fame'-væg:

- Vi har sådan en væg, man kan komme op og hænge på med et messingskilt, når man spiser nok tarteletter. Vi havde en, der kom ind og spiste 25 på en time, forklarer Umut Zakarya.

På billedet er Kasper Medieway Johansen netop blevet færdig med at spise 25 tarteletter. Foto: Kasper Johansen
På billedet er Kasper Medieway Johansen netop blevet færdig med at spise 25 tarteletter. Foto: Kasper Johansen

Annonce:

25 tarteletter på 50 minutter
Det var 31-årige Kasper Medieway Johansen, der formåede at spise de 25 tarteletter på en time. Faktisk klarede han det på 50 minutter, for de sidste ti minutter kunne han ikke få mere ned.

- Til sidst kunne jeg ikke mere. Det var fysisk umuligt. Jeg fik det faktisk jævnt skidt, og det er faktisk lidt synd, for Guldkroen laver altså tarteletter til UG-kryds-og-bolle, fortæller han.

- Hvorforfor gjorde du det?

- Det er ganske enkelt, fordi jeg er et monster, som de siger. Ej, jeg ved det ikke. Jeg gjorde det bare, griner han.

Kasper klarede skærene uden at ørle efterfølgende, men det betyder ikke, at han deltager i søndagens mesterskab. For som han siger: 'Den slags gør man ikke to gange'. Men selvom han ikke selv har planer om at deltage, dukker han op og betragter de konkurrende.

- Regner du med, at din rekord bliver slået på søndag?

- Nej. Men hvis jeg bliver slået på søndag, så får jeg tatoveret Guldkroen på min højre røvballe, fortæller han.

Annonce:

Wall of (tartelet) fame
Foreløbigt er det kun Kaspers navn, der pryder 'Wall of fame'-væggen på guldkroen, og det har også haft noget at sige, da Umut Zakarya og hans partner arrangerede 'De Uofficielle Verdensmesterskaber i tartelet-spisning'

- Nu skal der ske noget. Der skal være nogle udfordrere, for det ser ret kedeligt ud med en hel væg med kun et messingskilt, fortæller han.

Hvis du har mod på at udfordre Kaspers rekord, skal du altså møde op på Guldkroen på søndag. Tilmelding og yderligere informationer her.

Læs også om Rebecca, der have et kæmpe forbrug af pizza, indtil hun konfronteret med konsekvenserne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: