Voldsom skade: Legendarisk enøjet tyrefægter skalperet af tyr

Juan Jose Padilla - også kendt som Piraten - har endnu engang kysset døden i arenaen

Juan Jose Padilla ses her i aktion i maj 2018. Foto: AFP PHOTO / PASCAL GUYOT
Juan Jose Padilla ses her i aktion i maj 2018. Foto: AFP PHOTO / PASCAL GUYOT
Følg Samfund

Foran et chokeret publikum kom den spanske tyrefægter-veteran, Juan Jose Padilla, voldsomt til skade, da han i sidste uge optrådte i arenaen i den spanske by Arevalo.

En video - der kan ses her - viser, hvorledes tyren angriber 45-årige Padilla, der mister fodfæstet og glider, netop da han vil undvige det rasende dyr.

Tyren tramper hen over berømte tyrefægter, der dog bliver reddet fra en endnu værre skæbne, da hjælpere kommer ham til undsætning og får tyren jaget væk.

I nærkontakten med tyren blev Juan Jose Padillo skalperet og mistede hud og hår på den ene halvdel af hovedet. Han blev hastet på hospitalet, hvor det lykkedes lægerne at operere ham og sy hovedbunden fast igen.

- Jeg har det fint. Min tilstand efter episoden er god, fortalte 'Piraten' søndag til den spanske avis Aplausos og forsikrede sine fans om, at han håber at vende tilbage til arenaen, når han er kommet sig og skaderne er helet efter den voldsomme nærkamp med tyren.

Det er langt fra første gang, at Padilla er kommet alvorligt til skade, mens han udøver den kontroversielle 'sportsgren'.

I 2001 døde han næsten, da han blev stanget i halsen af en tyr. Han mistede sit ene øje i 2011, da en tyr stangede ham i Zaragoza og han har desuden mistet hørelsen på det ene øre, samt brækket kæben og haft kraniebrud efter sammenstød med tyre i arenaen.

Så sent som sidste år gik det galt i Valencia, da en tyr stangede ham i læggen og brystet og punkterede hans ene lunge.

Første gang i arenaen efter voldsom skade: Her bliver tyrefægter spiddet GENNEM benet

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind