Voldsom vejvrede: Rasende bilist kører motorcyklister over

Trafik-relaterede diskussioner er sjældent fredelige, men her udvikler det sig til en direkte livsfarlig situation. Se den voldsomme episode i klippet nedenfor

Se de voldsomme optagelser af episoden her (Video: Kamera One)

Motorcyklisten Joe Calderazzo og hans passager var på vej hjem fra et Memorial Day-arrangement (en årlig amerikansk helligdag til ære for faldne soldater, red.), da et skænderi med en medtrafikant udviklede sig.

Da Joe Calderazzo bevægede sig gennem byen Lutz i Florida, USA, havde han og hans medpassager eftersigende overværet den pågældende bilist presse en anden motorcyklist af vejen. Det skriver Daily Mail.

De to på motorcyklen valgte at konfrontere bilisten, og hele optrinnet blev filmet af en anden bilist i nærheden.

Pludselig udviklede skænderiet sig i en uventet og meget dramatisk retning, da bilisten vælger at trykke speederen i bund og styre sin bil direkte ind i - og oven på - motorcyklen med de to chokerede mennesker.

Motorcyklen giver tydeligvis efter, da vægten af bilen lander ovenpå den, mens passagerne med nød og næppe undgår at blive kvast fuldstændig. De pådrager sig dog skader begge to.

Bilisten er tidligere anklaget

Hele episoden foregår lynhurtigt, og snart drøner den sølvgrå bil væk og efterlader de skræmte mennesker i sit kølvand.

Senere lykkedes det politiet at fange bilisten, som viste sig at være en 31-årig mand, som tre gange tidligere er anklaget for trafik-relaterede forbrydelser.

 Se det dramatiske optrin i videoen over artiklen

50 kommentarer
Vis kommentarer