Voldsom video: El-forsyningsarbejder tæver familiehunde med rørtang

De to hunde fik alvorlige skader af angrebet. Nu venter en større dyrlægeregning. Advarsel: Voldsomme billeder

Forsyningsnedarbejderen tævede de to hunde med en rørtang, da de overraskede ham i familen Willcox' baghave. Advarsel: Voldsomme billeder.

Familien Willcox fra Kingswood, Texas, troede ikke deres egne øjne, da de den 23. marts så en underleverandør til deres forsyningsselskab, CenterPoint, gå ind i deres baghave og brutalt tæve familiens to hunde med en rørtang.

Det skriver The Mirror.

Medarbejderen var dukket uanmeldt op for at lukke for el og gas på grund af ubetalte regninger. Han gik om i familiens baghave, hvor han blev overrasket af de to hunde.

'En morgen mens vi var hjemme for et par uger siden, går en CenterPoint-medarbejder ind i vores baghave uden at banke på vores dør først, og vækker vores hunde. Derefter slår han dem med et rørtang', skriver en chokeret Mike Willcox på Facebook om episoden, som efterlod begge hunde med alvorlige skader, som blandt andet tæller hjernerystelse, en øjenskade og en tabt tand.

Den ene af hundene skal nu have en kæbeoperation, og den samlede dyrlægeregning anslås at løbe op i mere end 13.000 kroner.

'Enhver, der har mødt vores hunde, kan fortælle, at de ikke er aggressive og aldrig har bidt nogen', tilføjer Mike Willcox.

'Forhåbentlig kan denne video få dem til at ændre deres politik om behandling af dyr, og redde andre dyrs liv'.

Forsyningsselskab tager afstand
CenterPoint tager kraftigt afstand fra mandens handlinger, men påpeger samtidig at det ikke er nødvendigt at banke på, når forsyningen skal afbrydes.

- Det havde uden tvivl givet mest mening at banke på døren, men vores arbejdsgang når forsyningen skal afbrydes på grund af manglende betaling, er at gå direkte efter måleren, fortæller en talsperson for CenterPoint, som understreger, at selskabet er 'ekstremt skuffet over mandens opførsel'.

Ifølge ABC Eyewitness News har CenterPoint nu tilbudt at hjælpe med at betale dyrlægeregningen, skriver Mirror.

Samfund Kogt levende og kastet ud fra 4. sal: Sådan overlevede mirakelhunden Tuffy

102 kommentarer
Vis kommentarer