Voldsom video: Slange slugte et babytæppe

- Vi ser mange interessante ting på vores afdeling, men det er ikke hver dag, at vi ser noget så usædvanligt og ekstraordinært som dette

Kvælerslanger kan åbne munden på vid gab, og det er ikke unormalt, at se de store slanger gå til angreb på firben, hjorte og såvel aber.

Ironisk nok så har Monty, en australsk tæppepyton, gabt over noget knapt så spiseligt. Den havde nemlig slugt et ikke så lille babytæppe.

Med 18-år på bagen, kan man undre sig over, at slangen valgte at angribe babytæppet, og ikke det almindelige slange-fodder, som hendes ejer normalt serverer for hende.

Tog på hospitalet
På trods af at slangen selv havde spist tæppet, så viste det sig ikke at være den bedste beslutning. Derfor valgte Montys ejer, at tage på The Small Animal Specialist Hospital og få hende undersøgt af nogle kyndige hænder.

Som videoen viser, så var slangen behøvet undervejs. Lægerne førte et endoskop ned i slangen gennem munden, hvor de fandt tæppet mere end en meter fra Montys hoved.

 

Utroligt nok, var tæppet stadig i et stykke, da lægen Olivia Clarke og hendes hold fik trukket tæppet ud gennem slangens mund.

- Vi ser mange interessante ting på vores afdeling, men det er ikke hver dag, at vi ser noget så usædvanligt og ekstraordinært som dette, fortalte en talsmand for dyrehospitalet.

 

Ferie Pyton angriber honninggrævling: Fortryder omgående

Af de ni stjålne kænguruer er fire voksne hunner og fem unger. Den ene kænguru er en helt hvid albino-kænguru. Privatfoto Krimi Mystik om stjålne kænguruer: - Det er sgu mærkeligt

- Slangerne lever under nogle helt særlige forhold. Hvis de ikke får den rigtig luftfugtighed, temperatur og mad, så er det bare et spørgsmål om tid, før de dør. Det er jeg hunderæd for, fortæller ejeren til Ekstra Bladet. Foto: Per Rasmussen. Samfund Ejer efter tyveri af 31 slanger: - Mit hjerte blev revet itu