Voldsomt indblik i ekstrem tatovør-shop: Se de vilde billeder her

Ejeren er nu anholdt og sigtet for mislykket kropsændring af en kvindes kønsdele

Modelbillede. Her bliver en mand tatoveret. Men hos tatovør-shoppen Transition kan man også få lavet drastiske kropsændringer. Se de vilde billeder nede i artiklen. (Foto: Shutterstock)
Modelbillede. Her bliver en mand tatoveret. Men hos tatovør-shoppen Transition kan man også få lavet drastiske kropsændringer. Se de vilde billeder nede i artiklen. (Foto: Shutterstock)

I tatovør-shoppen 'Transition - Erina Fair', der også har specialiseret sig i kropsændringer, går man i den grad til ekstremer, når kunderne skal have ændret deres fysiske krop. Her i tatovør-shoppen i den store australske by Newcastle kan man få lavet alfe-ører, få horn i panden, eller få delt sin tunge i to. Og man kan også få lavet store ar på kroppen i flotte mønstre eller få ændret sine kønsdele i diverse former. Fantasien har slet ingen grænser.

Men det kan altså også gå rivende galt. Det beviser en helt frisk sag fra i dag, hvor ejeren af 'Transition', den 37-årige Brendan Leigh Russel her til morgen blev anholdt for at have lemlæstet en kvindens kønsdele i forbindelse med, at han skulle lave en omskæring og kropsændring af kvindens kønsdele..

Det skriver flere australske medier heriblandt The Sydney Morning Herald , The Australian samt det britiske medie Daily Mail

(artiklen fortsætter under billedet)

Politiet har til medierne fortalt, at den 33-årige kvinde bestilte og betalte for en kropsændring af sine kønsdele i 2016. Senere lavede hun så en formel anklage mod Brendan Russell, fordi hun mente, at han havde lemlæstet hende.

Politiet anholdt den 37-årige Brendan Russel tidligt i morges kl. ca. 08.00, og han blev efterfølgende kørt til politistationen i Gosford, hvor han blev sigtet for lemlæstelse af kvindens kønsorganer. Politiet undersøgte også i forbindelse med anholdelsen tatovør-shoppen Transition - Erina Fair. Brendan Russell blev senere på dagen løsladt, men han skal møde op i retten den 15. maj.

Ifølge Brendan Russels egen facebook-side har han også et kropsændrings-firma under navnet  Bslice Dot Com og er ejer af tatovør-shoppen Transition.

Han kalder sig en verdenskendt specialists i kropsændringer, der har specialiseret sig i ekstreme kropsændringen heriblandt ar, tunge-splitning og voldsom ændring af kønsdelene.

I 2016 blev Brendan Russell omtalt i diverse medier i hele verden fordi han havde lavet store ar-mønstre i hele panden på en mand. I proceduren indgår blandt andet, at man totalt fjerner huden i panden flere steder for at efterlade nogle mønstre, der senere vil danne ar. I den omtalte forbindelse, der også blev beskrevet i den britiske avis The Sun,  blev ar-mønstrene lavet på en mand, der ønskede at få fjernet sine tatoveringer over øjenbrynene og få dem erstattet med ar.

Herunder kan du se nogle af de meget specielle kropsændringer, man kan få lavet i den australske tatovør-shop:

 

35 kommentarer
Vis kommentarer