Vred far efterlyste manden, der kørte hans søn over – så indså han noget frygteligt

En britisk far tyede til de sociale medier, da han fandt sin søn ramt af en bil. Da politiet gik ind i sagen, opdagede de, hvad der i virkeligheden var sket

Den britiske far, Jamie Ellison efterlyste en flugtbilist, der havde påført hans søn store skader. Kort efter gik det op for ham, at han selv stod bag (Foto: Facebook)
Den britiske far, Jamie Ellison efterlyste en flugtbilist, der havde påført hans søn store skader. Kort efter gik det op for ham, at han selv stod bag (Foto: Facebook)
Følg Samfund

Jamie Ellison, en britisk far til fire, startede en kampagne på sin Facebook-side, hvor han bad folk om hjælp til at finde frem til, hvem der havde kørt hans kun 15 måneder gamle søn ned, så han kom slemt til skade. Kort efter gik det op for ham, at han selv var gerningsmanden bag det forfærdelige uheld. Det skriver britiske Mirror.

Dansk læge efter børnekys-advarsel: Børn får sexproblemer og spiseforstyrrelser

Da faren fredag morgen havde kørt sine døtre i skole, var han uden at opdage det kommet til at bakke hen over sin lille søn. Derfra var han intetanende kørt videre, og da han kom hjem, var ambulanceredderne i fuld gang med at behandle hans søns skader.

Overbevist om, at en anden gerningsmand stod bag, tyede han til de sociale medier for at finde frem til det, han gik ud fra var en flugtbilist. Politiet efterlyste også vidner i sagen, men da de havde set en overvågningsfilm fra gerningsstedet igennem, gik det hurtigt op for dem, hvad der i virkeligheden var sket.

To-årig udsat for cigaret-vold: Hvorfor passede du ikke på mig, farmor?

’Kan du forestille dig, hvordan jeg havde det, da jeg fandt ud af, at jeg næsten havde slået min egen søn ihjel, uden at vide, at jeg var ansvarlig?’ skrev han ifølge det britiske medie på sin Facebook-profil efter den grufulde opdagelse.

’Ja, det var mig. Jeg så ham bare ikke, og mærkede ikke noget bump. Den skyld vil jeg bære for evigt’, skrev Jamie Ellison videre.

Han kunne på det samme sociale medie i går berette, at hans 15 måneder gamle søn er blevet udskrevet fra hospitalet og er i gang med at komme sig over sine skader.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Der skides grønne grise i Statsministeriet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind