Annonce:
Annonce:

Weekendvejret: Så er der sol til alle

DMI forventer fra fredag formiddag og weekenden ud sol til hele landet

Det skal du passe på i solen
Annonce:
Følg Samfund

Solcremen skal ud af skabet igen, for solens stråler kommer til at varme vores ansigter hele weekenden. Sådan lyder meldingen fra DMI fredag morgen.

- Det bliver nogle flotte dage. Der vil måske være en smule skyer rundt omkring fredag, men det bliver ikke frygtelig mange. Der kan måske også dukke en lille byge op på den østlige del af Sjælland og Bornholm, men det går hurtigt over, siger Henning Gisselø, der er vagthavende meteorolog hos DMI.

Kommer vinden til at være lige så kraftig, som den har været de sidste dage?

- Nej, vinden har aftaget om ligger nu på svag til jævn fra nord. Det betyder også, at der er koldere på de nordvendte kyster, end i resten af landet. Vi kan regne med temperaturer mellem syv og 12 grader. Varmest midt i landet, siger Henning Gisselø.

Annonce:

Nattefrost og flot weekend
Henning Gisselø fra DMI forklarer, at i og med at dagene i weekenden bliver flotte og næsten uden skyer, så vil der også blive koldt om natten. Det er nemlig normalt dynen af skyer, som holder på nattevarmen.

- Det er især i den centrale del af landet, at man nok skal have vanter på, hvis man skal ud om natten. Til gengæld bliver både lørdag og søndag varme, siger den vagthavende meteorolog.

Hvor varme?

- Lørdag kommer vi op på 15 grader, hvor det igen er varmest inde i landet. Den svage vind har vendt sig til nord-nordvest, og ved de kyster vil der være lidt koldere.

- Gælder det også søndag?

- Ja, men der kan temperaturerne ligge på mellem 16 og 17, og solen skinner også hele dagen. Ved kyster med pålandsvind er vi igen nede omkring de otte til ti grader, siger Henning Gisselø.

Du kan læse mere om vejret på Vejret.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: