Wozniacki går efter kæmpe-gevinst på 9 milliarder

Caroline Wozniacki vil have fat i en af de kuponer, som kan udløse en præmie på knap 9 milliarder kroner

Mon Caroline Wozniacki vinder den helt store præmie? (Foto: AP)
Mon Caroline Wozniacki vinder den helt store præmie? (Foto: AP)

Hvem vil ikke gerne have del i de knap 9 milliarder danske kroner, som onsdag trækkes i det amerikanske lotteri Powerball? Det vil tennis-spilleren Caroline Wozniacki i hvert fald gerne. Hun skriver på sin Twitter-profil, at hun har intentioner om at købe en lotto-kupon til onsdagens trækning.

Man skal have seks rigtige tal for at vinde den store gevinst. (Foto: AP) Samfund - 10. jan. 2016 - kl. 16:06 Ingen vinder i amerikansk lotteri: Nu stiger puljen til 9 mia.

Lørdag lød lotto-puljen på hele 900 millioner amerikanske dollars, men uheldigvis havde ingen af de mange amerikanere, der havde købt en kupon, valgt den rigtige talkombination. Det oplyses på Powerballs hjemmeside.

Kuponer kan ikke købes online
Derfor bliver den rekordstore pulje nu en del af den næste trækning, som foregår onsdag. Her estimeres det, at der er 1.3 milliard dollars på spil. Det svarer til 8.9 millarder danske kroner. Det skriver USA Today.

Det er desværre ikke muligt at købe kuponerne online, oplyser Powerball på deres hjemmeside. Det er faktisk ulovligt at sælge og købe kuponerne online. 

Én enkelt spiller kan vinde 900 millioner dollars. (Foto: AP) Samfund - 9. jan. 2016 - kl. 19:48 Amerikanerne i Lotto-ekstase: Rekordpulje på seks milliarder

På Powerballs hjemmeside kan man finde sektionen 'Ofte stillede spørgsmål', og her finder man også svar på, om det er muligt at spille med i Powerball udenfor USA. Her er svaret klart:

'Nej. Gentag hvis nødvendigt. Hvis det ændrer sig, vil vi skrive 'ja' her og fortælle dig hvordan', lyder det på hjemmesiden.

Kuponerne kan købes i 44 amerikanske stater.

169 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere