Yara er "enig med Dansk Folkeparti": Smid alle flygtninge ud af DK

- Smid mig ud, smid mig ud, smid mig ud, siger Yara Brasil. Hun har noget, hun gerne vil sige – især til Pia Kjærsgaard

Yara fra Brasilien har boet i Danmark i mange år. Den seneste tid har hun fulgt med i den højspændte flygtningedebat, og nu har hun kontaktet Ekstra Bladet, fordi der er noget, hun gerne vil sige.

- Jeg har noget, jeg vil snakke med jer alle sammen om. Og især med Pia Kjærsgaard, fortæller Yara Brasil, som også har sendt en video, hvor hun giver udtryk for sin stærke holdning til flygtninge i Danmark.

Se også: DF om flygtningetal: Regeringen har mistet overblikket

- Alle udlændinge snakker om, at de er uenige med Dansk Folkeparti, fordi de smider dem ud af landet. Men jeg er faktisk enig med Dansk Folkeparti, siger Yara Brasil, som i 2013 stillede op til kommunalvalget i Københavns Kommune for Naturpartiet (Liste Q).

- Jeg synes, at vi skal smide alle udlændinge ud af Danmark. For hvad skal vi bruge en masse udlændinge til, der betaler Skat og bidrager til samfundet? Når de har smidt dem alle ud, så står Danmark jo med et problem, siger Yara Brasil.

Se også: Dansk betjents stærke budskab: ’Jeg er træt af at være det onde politi’

Hun oplever, at udlændinge kommer til landet og ofte tager det arbejde, som ’danskere’ ikke gider tage.

- Vi giver og giver, af vores arbejdskraft og af vores kultur, og alligevel er det ikke godt nok. Man får det indtryk, at man bare ikke er velkommen, siger Yara Brasil, der derfor gerne vil melde sig på banen til at være den første, der tager imod billetten direkte ud af landet.

Se også: Ekspert om Mehmet-profil: Forargende Dannebrogs-pisser er formentlig falsk

- Det kan godt være, de smider mig ud for at sige det her. Og så må de jo gøre det. Men jeg har været her i mange år, så jeg synes godt, Danmark kunne give mig nogle penge med, når jeg rejser væk. Smid mig ud, smid mig ud, smid mig ud!

Se videoen i toppen af artiklen, hvor Naturparti-kandidaten Yara Brasil taler til alle danskere, ’og især Pia Kjærsgaard’.

333 kommentarer
Vis kommentarer