’Ydmyget’ kvinde smidt ud af sin egen pool ’så hun ikke gjorde teenage-drengene opstemte’

Ung kvinde fik at vide, at hendes krop var alt for upassende til at være i nærheden af børn

Tori Jenkins blev meget flov og kunne knap se sine veninder i øjnene efter en oplevelse ved boligkompleksets swimming pool. Foto: Colourbox
Tori Jenkins blev meget flov og kunne knap se sine veninder i øjnene efter en oplevelse ved boligkompleksets swimming pool. Foto: Colourbox

Tyler Newman og Tori Jenkins, et ungt par fra Knoxville i den amerikanske stat Tennessee, betaler hver måned 300 dollars – omkring 2000 kroner – oven i deres husleje, for vedligeholdelse af den svømmepøl, der hører med til deres lejlighedsblok.

Det betyder egentlig, at man får adgang til poolen når som helst, man har lyst. Men i onsdags havde Tori Jenkins en kedelig oplevelse, som gjorde hende så flov, at det har fået kæresten til at fare vredt til tastaturet og dele historien med Facebook.

Flere medier, blandt andre Mirror og Unilad, har efterfølgende fortalt historien om, hvordan Tori Jenkins midt på ugen fik valget om enten at forlade pool-området eller skifte sin badedragt.

Kig dig selv i spejlet
I opslaget, hvor Tyler Newman har delt tre billeder af kæresten iført det åbenbart upassende stykke badetøj, fortæller han, at hun efterfølgende opsøgte lejlighedskompleksets kontor, hvor den ansatte foreslog, at hun kiggede sig selv i spejlet, så hun kunne se, hvor upassende, dragten er.

’Da min forlovede svarede, ’jeg ved godt hvordan jeg ser ud, jeg har selv købt den, det er ikke en g-streng’, sagde konsulenten til hende, at hvis hun ikke selv havde børn, kunne hun ikke forstå det’, raser Tyler Newman på det sociale medie.

Dækker hele røven
Og derfra eskalerede situationen yderligere, beretter han. Tori fik ifølge kæresten at vide, at en ’normal badedragt dækker hele røven’, og at hendes krop var for upassende til at være i nærheden af børn, fordi ’den er bygget mere kurvet end andres’.

’Hun fik at fik at vide, at ’der er mange teenage-drenge i denne bygning, og der er ingen grund til at gøre dem opstemte’, skriver Tyler Newman, som indtil onsdag aldrig havde set sin kæreste være så flov, at hun ikke engang kunne se sine bedste venner i øjnene.

’Jeg har aldrig set hende græde sådan i vores lejlighed. Aldrig set hende have lyst til at isolere sådan’.

Det glemte billede
Siden den støttende kæreste lagde billeder og beretning op på Facebook, har det væltet ind med kommentarer, der støtter Tori Jenkins og kalder episoden og seksualiseringen af hendes krop for ’latterlig’. Men flere har også brugt kommentarfeltet til at dele et andet billede, de har fundet på Tori Jenkins Instagram-profil, og hentyder til, at der formentlig er en god grund til, at netop dét billede ikke var med blandt dem, kæresten delte.

Det har kæresten imidlertid valgt at konfrontere i et nyt opslag, hvor han blandt andet forklarer, at billedet er taget en helt anden dag, og at han fortsat ikke mener, at det retfærdiggør konsulentens udtalelse om, at Tori Jenkins skulle dække sig til, så hun ikke opstemte bygnings teenagedrenge.

Seneste nyt

En del gerningsmænd synes at gå fri

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.