Slem hund! Sætter million-autocamper i bakgear

Hunden ramte bakgearet, mens bilens ejer var ved at sætte sin båd i søen

Adskillige øjenvidner fangede uheldet på video. Se Eric Jonhsons hund Bodi søsætte hans autocamper her. Video: ViralHog.

Amerikanske Eric Jackson har været professionel sportsfisker siden 1997, og han har derfor oplevet lidt af hvert under fiskekonkurrencer.

7. januar havde han dog en oplevelse, som han formentlig gerne havde været foruden, skriver Daily Mail.

Da den 54-årige sportsfisker var ved at søsætte sin båd og gøre klar til lidt træning forud sin deltagelse i en Fishing League Worldwide-turnering i Texas, da det hele i løbet af få sekunder gik grueligt galt.

Bådtraileren var hægtet bag på Eric Jacksons autocamper, som derfor holdt tæt på vandkanten. Han var ved at frigøre båden, da det pludselig føltes som om, at hele verden bevægede sig.

- Jeg troede, at jeg var ved at besvime, båden kom mod mig, fortæller Erick Jackson til Daily Mail.

- Jeg kiggede tilbage, jeg så autocamperen fare ud i vandet og være ved at køre mig over.

Eric Jackson styrtede derfor ind i autocamperens førerhus og satte foden på bremsen, men før han kunne nå det, var den allerede halvt ude i søen, og indenfor stod vandet op i ankelhøjde.

Ovre i hjørnet af førerhuset sad Eric Jacksons hund Bodi samtidig og så meget brødebetynget ud, med god grund. Det var nemlig Bodi, der forårsagede uheldet, da den stak hovedet ud af vinduet for at følge med i hvad dens ejer havde gang i.

I den forbindelse kom den nemlig til at ramme en knap, der sætter køretøjet i bakgear, og derfor trillede autocamperen, der fra ny af kostede Erik Jackson 180.000 dollars, eller omtrent 1,17 millioner kroner, i vandet.

Med hjælp fra øjenvidner til uheldet var autocamperen tilbage på land i løbet af ti minutter, men da var skaden allerede sket.

- Gearkassen var fuld af vand, de elektriske kredsløb er svitset. Den starter ikke, den kører ingen steder, siger Eric Jackson.

Det var der dog ikke tid til at tage sig af i situationen. Eric Jackson skulle nemlig træne til sin fiskekonkurrence.

- Det er en stor turnering, som koster 5000 dollars at være med i. Der var intet jeg kunne gøre i øjeblikket, båden var allerede i vandet, så jeg hoppede i min båd og fiskede resten af dagen.

Jackson og hans familie er nu tilbage i hjemstaten Tennessee, men autocamperen måtte de efterlade i Texas.

Lige venter den uheldige fisker på at høre om køretøjet er totalskadet, eller kan repareres. Han forventer dog det første.