Anders Holch Povlsen indlagt efter bombemassakre

Familien, som søndag mistede tre børn i tragedie, er ifølge dansk ambassadør rejst hjem

Få et overblik over seneste nyt fra Sri Lanka. Ekstra Bladets Jonas Skov Nielsen giver status fra Colombo. Producer: Lasse Mehrfeld Brøndal

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. SMS-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Colombo (Ekstra Bladet): Anders Holch Povlsen har været indlagt oven på bombemassakren i Sri Lanka påskesøndag.

Hvilke skader den 46-årige Bestseller-millardær havde pådraget sig er uvist.

Anders Holch Povlsen og hans hustru, Anne, mistede tre af deres fire børn, da familien holdt påskeferie på det femstjernede hotel Shangri-La i Colombo.

Danmarks ambassadør i Indien, Peter Taksøe-Jensen, bekræfter over for Ekstra Bladet, at et medlem af familien Holch Povlsen har været indlagt.

- Vedkommende er udskrevet igen og rejst tilbage til Danmark, siger Peter Taksøe-Jensen, som er rejst fra Indien til Sri Lanka for at bistå danskere i kaosset oven på de koordinerede angreb.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anne og Anders Holch Povlsen mistede påskesøndag tre af deres fire børn. Foto: Jan Dagø/Ritzau Scanpix
Anne og Anders Holch Povlsen mistede påskesøndag tre af deres fire børn. Foto: Jan Dagø/Ritzau Scanpix
 

Der blev flaget på halv i går, da den frygtelige nyhed var gået op for de ansatte og eleverne på Højvangskolen i Stavtrup ved Aarhus, hvor to af de tre dræbte børn gik. Foto Ernst van Norde 112 - 23. apr. 2019 - kl. 09:22 Sorgens dag for terrordræbte børns skolekammerater

Voksen mand
På National Hospital of Sri Lanka bekræfter flere medarbejdere uafhængigt af hinanden, at en Holch Povlsen har været indlagt og såret i forbindelse med bombeangrebet på Shangri-La.

- Vi har haft en voksen dansk mand med efternavnet Povlsen indlagt på hospitalet, oplyser en medarbejder ved hospitalets akutmodtagelse til Ekstra Bladets udsendte tirsdag.

Det er her, man skal henvende sig, hvis man har savnede pårørende, som man håber fortsat er i live. På gitteret ved siden af skranken hænger en seddel med navne på udlændinge, der enten har været eller stadig er indlagt på det offentlige hospital.

Som nummer to på sedlen står navnet ’Povlseen’ og ’Denmark’.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Liste over sårede - primært udlændinge - på National Hospital of Sri Lanka. Foto: Anthon Unger
Liste over sårede - primært udlændinge - på National Hospital of Sri Lanka. Foto: Anthon Unger
 

Bestseller ønsker ikke at kommentere oplysningerne om, at et medlem af familien Holch Povlsen har været indlagt, ligesom man ikke ønsker at be- eller afkræfte, at flere er rejst hjem til Danmark.

'Af respekt for familien har vi ikke yderligere kommentarer', skriver kommunikationschef Jesper Stubkier i en mail til Ekstra Bladet.

Hotel Shangri-La i Colombo hvor tragedien ramte den danske familie. Foto: Anthon Unger Tæt på ’Bed for mig, bed for mig’

1 af 2 Anne og Anders Holch Povlsen mistede påskesøndag tre af deres fire børn. Foto: Jan Dagø/Ritzau Scanpix
2 af 2 Anne og Anders Holch Povlsen mistede påskesøndag tre af deres fire børn. Arkivfoto: Jan Sommer