Bombe mod politistation sårer fem i Istanbul

Ingen har taget skylden for bombe, der rammer på tidspunkt, hvor konflikten mellem PKK og Tyrkiet er taget til

Et bombeangreb nær en politistation i den tyrkiske storby Istanbul har natten til mandag såret fem betjente og to civile, skriver det statslige tyrkiske nyhedsbureau Anadolu ifølge al-Jazeera.

Eksplosionen skete i arbejderkvarteret Sultanbeyli omkring klokken 01.00 lokal tid, og den forårsagede en brand, der fik dele af en treetagers bygning til at kollapse.

Andre bygninger i nærheden og omkring 20 biler har også fået skader efter eksplosionen, som ifølge Anadolu var rettet mod politistationen.

Ingen personer eller grupper har taget skylden for angrebet, der kommer på et tidspunkt, hvor uroen mellem Tyrkiet og PKK, det kurdiske arbejderparti, er taget kraftigt til.

Konflikten i nabolandet Syrien har den seneste måned også kostet liv på den tyrkiske side af grænsen, og det har fået den tyrkiske regering til både at angribe Islamisk Stat og PKK-lejre i Syrien.

Ifølge avisen Hürriyet samlede personer sig natten til mandag på det sted, hvor eksplosionen skete. De råbte slagord imod PKK, skriver den på sin hjemmeside.