Bombemænd havde billeder af belgisk premierministers bopæl

Foto og plan over Charles Michels kontor og bolig er fundet på en computer nær mistænkte bombemænds lejlighed

Ekstra Bladet ved lejligheden i Schaerbeek hvor bomberne blev lavet

Billeder og en plan over den belgiske premierminister Charles Michels bopæl og kontor er blevet fundet på en computer i forbindelse med en razzia i den lejlighed, der blev brugt af de mænd, der mistænkes for at udføre bombeangrebet i Bruxelles's lufthavn i Zaventem i sidste uge.

Det skriver flere belgiske medier.

Den bærbare computer med billederne blev fundet i en skraldespand i Bruxelles-bydelen Schaerbeek nær den lejlighed, hvorfra mændene tirsdag morgen i sidste uge tog en taxi til lufthavnen.

Ifølge kilder, som avisen De Tijd har talt med, var der billeder af premierministerens kontor på Rue de la Loi og hans officielle bopæl på Boulevard Lambermont.

Allerede i sidste uge kom det frem, at man i en skraldespand nær adressen havde fundet en computer med en form for afskedsbrev fra en af de mænd, der menes at have sprængt sig selv i luften i Zaventem.

Afskedsbrevet, som var i form af en lydfil, blev fundet på Ibrahim El Bakraouis computer. Han er navngivet som en af de to mænd, der sprængte sig selv i luften i Zaventem-lufthavnen.

Han er storebror til Khalid El Bakraoui, som menes at have bragt sin selvmordsbombe til sprængning på metrostationen Maelbeek i Bruxelles EU-kvarter.

- Hvis jeg ikke gør noget nu, ender jeg i en fængselscelle, lød det angiveligt på lydfilen fra Ibrahim El Bakraoui.

I lufthavnen døde også Najim Laachraoui, der ses på overvågningsbilleder sammen med den ældste Bakraoui-bror og en tredje mand, som menes stadig at være i live, og som myndighederne ikke har sat navn på.

Belgiens føderale anklager afviser at kommentere oplysningerne om premierminister Charles Michel.

En talsmand for den belgiske premierminister er ikke umiddelbart tilgængelig for en kommentar, skriver nyhedsbureauet Reuters.

De koordinerede angreb i Zaventem-lufthavnen og på metrostationen Maelbeek 22. marts har krævet 32 dødsofre.

17 af dem var belgiere, de resterende 15 kom fra flere steder i verden. 94 mennesker er stadig på hospitalet.