'Cowgirl' sprængte ikke sig selv i luften

Nu viser det sig, at Hasna Alt Boulahcen alligevel ikke sprængte sig selv i luften under politiaktionen i Saint-Denis onsdag

Her ses videoen af eksplosionen. (Video: ABC)

Hasna Alt Boulahcen, 'Europas første kvindelige selvmordsbomber', sprængte alligevel ikke sig selv i luften, under den omfattende politi- og militæraktion, der fandt sted i Paris-forstaden Saint-Denis onsdag tidlig morgen.

Der havde ellers være meldinger om, at hun havde detoneret en eksplosiv vest. Det havde de franske anklagemyndigheder blandt andet meldt ud.

Nu fortæller en kilde i det franske politi, at hun døde, da en anden person udløste en eksplosiv vest. Det skriver flere internationale medier, blandt andet AFP og Daily Mail.

Hasna Alt Boulahcen havde fået tilnavnet 'Cowgirl', fordi hun havde en svaghed for cowboyhatte, inden hun brat vendte sig til radikal islamisme.

Politiet stormede onsdag en lejlighed i Paris, hvor formodede terrorister opholdt sig. Krig & katastrofer Liget af en tredje person fundet efter politiaktion i Paris

Anklagemyndigheden i Frankrig oplyste fredag, at der er fundet et tredje lig i den lejlighed, hvor en politiaktion fandt sted onsdag. Det skriver det franske nyhedsbureau AFP. Efterforskere arbejdere på at identificere liget, men mener, at der er tale om en mand.

I første omgang blev der fundet to lig i lejligheden, der ligger i den bydelen Saint-Denis i Paris.

Abdelhamid Abaaoud som blev betragtet som hjernen bag angrebet i Paris er død. Det blev meldt ud torsdag. Han var en af de to første dræbte, man fandt i den lejlighed, som havde politiets fokus under politiaktionen onsdag.

Faderen til Abdelhamid Abaaoud håbede allerede, at hans søn var død i 2014. Han er død nu, og det er faderen lettet over. (FOTO: AP) Krig & katastrofer Far til hjernen bag Paris-angrebet: Han var psykopat og en djævel