Dansk familie i frygt: Vi vil hjem fra Tunesien

En dansk familie sidder lige nu fanget på deres hotel i den tunesiske by Sousse

En dansk familie sidder lige nu fanget på deres hotel i den tunesiske by Sousse. De vil bare gerne hjem efter terrorangrebet i dag. (Foto: AP)
En dansk familie sidder lige nu fanget på deres hotel i den tunesiske by Sousse. De vil bare gerne hjem efter terrorangrebet i dag. (Foto: AP)

Feriemareridtet blev til virkelighed, da Per Madsen, hans kone Tina Rasmussen og deres to drenge på otte og 11 år pludselig hørte larm fra de lokale og de andre gæster på stranden. To kilometer oppe ad stranden blev 28 turister i det øjeblik skudt ned.

- Vi blev meget utrygge. Så vi forlod stranden og løb op til hotellet, fortæller Per Madsen.

- Lige pludselig kunne vi høre fra de lokale, at der var sket noget hernede. Så vi tændte for fjernsynet, og så gik det op for os.

Familien er urolige og er kede af den manglende information fra deres rejseselskab Bravo Tours. Siden angrebet skete i morges, har de været buret inde på deres hotel, Hotel Salem.

Terror Efter terror: Rejseselskab dropper Tunesien som rejsemål

(Foto: Polfoto/Janus Engel) Terror Terrorekspert: Derfor angreb de

- Ingen ved noget. Ingen ved, om de skal blive eller rejse, fortæller den 55-årige familiefar, der raser over Bravo Tours manglende information.

Bravo Tours fortæller til Ekstra Bladet, at de flere gange har forsøgt at få fat i familien - uden held. Rejseselskabet fortæller desuden, at de ikke tilbyder deres gæster at komme hjem før tid. Ifølge dem, fordi folk ikke har lyst.

Familien har en uge tilbage af deres rejse, men hvis det står til Per Madsen og Tina Rasmussen, så skal de ikke nyde mere af Tunesien.

- Det har vi ærlig talt ikke lyst til, fastslår Per Madsen.