Dansker i panik i Tunesien: Få mig hjem nu!

Mit femårige barnebarn græder konstant, og alle er bange, siger Anita Andersen få kilometer fra Dødens Strand i Tunesien

Anita Andersen og barnebarn, inden de rejste på ferie i Tunesien. Privatfoto
Anita Andersen og barnebarn, inden de rejste på ferie i Tunesien. Privatfoto
Følg Terror

Dagen igennem har de store danske rejsearrangører forsikret om, at danske turister føler sig forholdsvis trygge i Tunesien, hvor de ønsker at blive til tirsdag og torsdag i den kommende uge, hvor der er planlagt hjemrejser med charterfly.

- Her er på ingen måder trygt. Der er totalt panik hernede. Folk råber og skriger, mit femårige barnebarn græder konstant, og de har lige sagt, der er igen er blevet skudt på stranden, sagde den 53-årige Anita Andersen i aftes kl. 22 fra Hotel Marhaba Royal Salem i Sousse i Tunesien.

Ekstra Bladet har ikke oplysninger, der bekræfter, at der skulle være afgivet skud i forbindelse med terror fredag aften i Tunesien.

Anita Andersen siger, at hun har talt med mange andre danske turister, der vil hjem - prompte.

- For det her er en rædselsferie for alle - og om lidt ringer der en krisepsykolog. Detur (rejsebureauet, red.) har været fuldstændtgt fraværende, telefoner har ikke virket, og vi gør alt, vi kan for at komme hjem med det samme, for der er kun en vagt til at passe på hele vores hotel, hvor vi forskanser os på værelset, siger Anita Andersen, der bor på et hotel omtrent syv kilometer fra Dødens Strand, hvor massakren fandt sted.

Claus Gregersen, salgschef, i Detur, hvorfor har I ikke kontaktet Anita og hendes femårige barnebarn Alicia, der sidder og er skrækslagne på et hotelværelse i Tunesien?

– Det er jeg vældig, vældig ked af at høre. Vi har ellers gjort en stor indsats dagen igennem for telefonisk og på destinationen at komme i kontakt med alle vores gæster. Det er beklageligt, hvis vi ikke har været i kontakt med dem, svarer salgschefen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind