Efter terrorangreb i Nice: Fem personer anholdt

Ifølge nyhedsbureauet AFP har fransk politi, anholdt fem personer under en razzia i Nice efter lastbilangrebet i byen, hvor mindst 84 mennesker omkom

Tragedien i Nice sluttede, da det franske politi skød og dræbte gerningsmanden. Se videoen her

Fransk politi har anholdt fem mænd, der mistænkes for at have en tilknytning til den 31-årige fransk-tunesiske mand, der torsdag aften dræbte mindst 84 mennesker på promenaden i Nice med en lastbil.

Det oplyser den franske anklagemyndighed ifølge nyhedsbureauet AP.

Sent torsdag aften kørte en 31-årig fransk-tunesisk mand en 15 meter lang hvid lastbil igennem den menneskefyldte havnepromenade i Nice.

Mindst 84 er indtil videre bekræftet døde, mens 202 er kvæstede, heraf 52 alvorligt.

På et pressemøde fredag bekræftede anklageren i Paris, François Molins, gerningsmandens identitet. Det drejer sig om Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, hvis id-papirer blev fundet i lastbilen.

Politiet har taget hans fingeraftryk og kan bekræfte, at det var Lahouaiej-Bouhlel, der kørte en 19 ton tung lastbil ind i menneskemængden i Nice, der var ude for at fejre den franske nationaldag.

Der er ikke nogen gruppe eller organisation, der har taget skylden for angrebet, som Frankrigs præsident, François Hollande, fredag betegnede som en 'terrorhandling'.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen