Først Boston-bomberne - så Paris: Nu er han hårdt såret i Bruxelles

En 19-årig mand befandt sig i Boston og i Paris, da de to byer blev ramt af terror. Nu er han blandt de sårede i Bruxelles

Foto: AP
Foto: AP

Mason Wells er et godt bud på verdens uheldigste mand.

Den 19-årige amerikaner fra den amerikanske stat Utah befandt sig både i Boston og Paris, da de to byer blev ramt af terror, og nu ligger han hårdt såret efter terrorbomberne i Bruxelles

Det skriver flere medier. Heriblandt ABC News Og Salt Lake Tribute, der blandt andre har talt med mandens mor og far.

I 2013 stod han sammen med sin far og så marathon-løbet, da to bomber eksploderede en blok fra dem, og sidste år befandt han sig i Paris, da 130 mennesker mistede livet.

Sådan voldsomt så det ud kort tid efter eksplosionerne i lufthavnen. (Video: AP)

Denne gang har Mason Wells efter sigende fået alvorlige brandskader i ansigtet og på hænderne, en beskadiget akillessene, ligesom han er blevet ramt af fragmenter. Det fortæller hans far, Chad Wells, til ABC News.

Terror - 23. mar. 2016 - kl. 04:45 Medie: Taxachauffør giver politiet nye spor

- Dette er tredje gang vores samfund bliver ramt af et terrorangreb. Vi lever i en farlig verden, hvor ikke alle er kærlige og elskværdige, siger Chad Wells, der ligesom sin søn er en del af en mormon-kirke i USA.

Den 19-årige mand er blandt de ni amerikanere, der er såret i forbindelse med tirsdagens horrible angreb i den belgiske hovedstad.

En talsmand for familien oplyser, at han i øjeblikket bliver opereret, men de kender ikke til det præcise omfang af hans skader.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Sådan så det ud i metroen kort tid efter eksplosionen. (Video: Evan Lamos/@EurActiv)

Missionær i Paris
Efter sigende skulle Mason Wells slet ikke flyve den dag, men han valgte at tage ud til lufthavnen for at sige farvel til en fransk veninde.

Men netop som hun havde forladt dem, gik bomberne af.

Politiet er talstærkt og svært bevæbnet til stede i den belgiske hovedstad. (Foto: Jakob Jørgensen) 112 - 22. mar. 2016 - kl. 23:34 'Hovedløse kroppe overalt': Bruxelles i chok efter blodige terrorangreb

Ifølge sin egen blog har Wells været missionær i Paris siden september 2014. Derfor befandt han sig også i Paris, men var ikke i nærheden af nogle af angrebene.

På mormonkirkens hjemmeside bliver han beskrevet som en aktiv fodbold- og lacrossespiller.

Vennerne såret
Også to af Mason Wells missionær-venner blev hårdt sårdt. 66-årige Richard Norby og 20-årige Jospeh Empey - begge fra Utah - befandt sig også i lufthavnen, da bomberne gik af lidt før klokken otte tirsdag morgen

Omkring en time senere blev metro-stationen Maalbeek også ramt af et bombeangreb.

Politiet jagter lige nu en formodet mistænkt. Mindst 34 mennesker har indtil videre mistet livet.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere