Annonce:
Annonce:

Gruppe stoppet med 15 kilo sprængstoffer ved tyrkisk grænse

Flere personer er blevet stoppet på grænsen mellem Syrien og Tyrkiet med sprængstoffer og selvmordsbælter

Annonce:
Følg Terror

Tyrkiske soldater har beslaglagt op mod 15 kilo sprængstoffer og flere selvmordsbælter i bagagen fra en gruppe, som soldaterne stoppede på den tyrkiske grænse i Syrien. Det oplyser den tyrkiske hær onsdag ifølge AFP.

- Vi fandt mellem 12 og 15 kilo sprængstoffer og fire bælter, der kan bruges til selvmordsangreb, i to tasker, oplyser hæren i en udtalelse.

Ifølge de tyrkiske myndigheder befinder omkring 50.000 flygtninge sig lige nu ved grænseovergangene mellem Syrien og Tyrkiet som følge af bombardementerne omkring byen Aleppo.

Tyrkiet har gentagne gange givet udtryk for, at landet frygter, at Islamisk Stat (IS) vil bruge flygtningestrømmen til at smugle krigere ind i Tyrkiet, hvor de formodes at ville udføre angreb.

FN's Flygtningehøjkommissariat har opfordret Tyrkiet, der allerede har taget imod 2,5 millioner flygtninge som følge af borgerkrigen i Syrien, til at åbne grænserne.

Tirsdag sagde den tyrkiske udenrigsminister, Mevlüt Cavusoglu, at Tyrkiet forventer, at en million flygtninge vil nå den tyrkiske grænse i Syrien, hvis ikke det russiske militær og den syriske regeringshær stopper sin offensiv i den nordvestlige del af landet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: