Her er de mistænkte efter Bruxelles-angreb

Belgisk politi jagter fortsat mindst to mænd, der blev set sammen med bombemænd på metrostation og i lufthavn.

Belgisk politi leder stadig efter 'manden med hatten', der er identificeret som Fayçal Cheffou. Politiet har netop frigivet denne overvågningsvideo i jagten på ham. (Video: Fedpol Belgium)

Seks dage efter bombeangrebene i Bruxelles mangler belgisk politi blandt andet fortsat at identificere og pågribe den mand iført lys jakke og mørk hat, der som den tredje medvirkede til bombeangrebet i byens lufthavn.

Mandag løslod politiet freelancejournalisten Fayçal Cheffou, der i weekenden var blevet anholdt og sigtet for medvirken til angrebene. Politiet havde ikke beviser for, at han var identisk med den eftersøgte terrormistænkte fra lufthavnen.

Hermed har politiet fortsat kun identificeret tre af de formodede fem bombemænd efter angrebene i Bruxelles i tirsdags.

Her er et overblik over de formodede bombemænd:

* Najim Laachraoui (24 år) og de to belgiske brødre Ibrahim El Bakraoui (30 år) og Khalid El Bakraoui (27 år) er navngivet af myndighederne som gerningsmænd. Alle tre er døde.

* Yderligere en mand eftersøges som en tredje bombemand fra angrebet i lufthavnen. Han optræder på overvågningsbilleder med de to gerningsmænd. Den nu løsladte Fayçal Cheffou har altså ifølge politiet vist sig ikke at være identisk med denne person.

* Belgiske myndigheder har udpeget i alt fem mistænkte, som skal have direkte forbindelse til de koordinerede angreb i lufthavnen og på en metrostation i byen.

* Ibrahim El Bakraoui var en af selvmordsbomberne i lufthavnen Zaventem ifølge anklagemyndigheden. Han blev i 2010 idømt ni års fængsel for at have skudt og såret en tjenestemand under et røveri.

Ifølge tyrkiske myndigheder blev han sidste sommer pågrebet nær Syrien og siden deporteret til Holland. Holland og Belgien blev advaret om, at han var syrienskriger.

* Najim Laachraoui var ifølge anklagemyndigheden den anden selvmordsbomber i lufthavnen. Hans dna er fundet på mindst to bombebælter, der blev brugt i angrebene i Paris sidste år. Det mistænkes, at han har fremstillet bomberne.

Laachraoui skal angiveligt være kørt i bil med Abdeslam mellem Østrig og Ungarn en måned før angrebet 13. november sidste år i Paris.

* Den tredje person fra angrebet i lufthavnen bar en lys jakke og en hat, da overvågningskameraer fangede ham i Zaventem tirsdag. Han efterlod en stor taske i afgangshallen og stak af uden at udløse sin bombe.

* En af gerningsmændene bag angrebet på metrostationen Maelbeek var ifølge politiet Khalid El Bakraoui, lillebror til Ibrahim El Bakraoui, der angreb lufthavnen. Den yngre bror blev i 2011 idømt fem års fængsel for biltyveri. Han skal have lejet en lejlighed, som politiet ransagede i Bruxelles-forstaden Forest i forrige uge.

I lejligheden fandt politiet Islamisk Stat-flag, et gevær, bombedetonatorer og fingeraftryk efter Salah Abdeslam, sigtet for deltagelse i angrebet i Paris i november, og som efterfølgende blev pågrebet.

* På metroen Maelbeeks overvågningskamera ses en mand sammen med Khalid El Bakraoui umiddelbart før angrebet, skriver avisen Le Monde.

Her er et overblik over de seks personer, der er anholdt og sigtet for medvirken til terror efter angrebene.

* Anklagemyndigheden i Bruxelles sigtede mandag tre personer, som menes at have været del af - eller have støttet - en terrorgruppe. I en pressemeddelelse oplyser anklagemyndigheden, at en fjerde person, som var indhentet til afhøring, er løsladt igen.

* De sigtedes navne opgives som Yassine A., Mohamed B. og Aboubaker O. De er ifølge politiet sigtet for at tage del i en terrorgruppes aktiviteter. Forbindelsen til terrorgruppen uddybes ikke.

* En anden anholdt, Abderamane Ameroud, er sigtet for at være med i planer om et angreb i Paris, som dog blev stoppet af politiet.