Her er historien om det ikoniske billede

Det hjerteskærende billede med den sårede kvinde i den gule jakke er taget af en georgisk journalist. Her er historien om hvorfor

Foto: Privat
Foto: Privat

I et panisk øjeblik tog den georgiske journalist Ketevan Kardava måske sit livs billede.

Den 36-årige korrespondent for Georgiens statslige TV befandt sig i ankomsthallen, da bomberne gik af, og mens panikken var total, valgte hun at tage sin telefon frem.

Her fangede hun den sårede kvinde i.

- Jeg var i chok. Det var rent instinkt. Alle var smurt ind i blod. De havde mistet deres ben. Alle sammen. Jeg blev ved med at se efter mine egne ben med mine hænder. Jeg ville føle dem, siger Ketevan Kardava til USA Today.

Derudover fortæller hun, at så snart det var klart for hende, skreg hun for hjælp.

Her er de to terror-brødre samt den eftersøgte Najim Laachraoui (Foto: Politi/AP) Terror - 23. mar. 2016 - kl. 08:01 Medier: Her er de tre lufthavns-terrorister

Efter bomberne flygede folk ud af luthavnen. (Video: AP)

Stewardesse fra Indien
Ifølge det britiske medie The Sun er kvinden på billede en indisk stewardesse, der er mor til to.

Angiveligt er kvinden i god behold og i sikkerhed på hospitalet. Familien har ikke haft mulighed for at tale med hende endnu, men den indiske ambassade har bekræftet, at hun er uden for livsfare.

Kvindens arbejdsgiver, Jet Airways, bekræfter ifølge The Sun historien. De oplyser, at hun stod og ventede på at boarde et fly fra Bruxelles til Newark i New York, da bomberne gik af.

Omkring klokken 08.00 fandt to eksplosioner sted i lufthavnen i Bruxelles, mens en tredje bombe er blevet fundet i lufthavnen.

Den belgiske statsanklager har bekræftet, at der i lufthavnen var tale om et selvmordsangreb. Ifølge den lokale borgmester havde terroristerne sprængstof i deres bagage.

Det formodes, at brødrene Khalid og Brahim El Bakraoui samt en 24-årige Najim Laachraoui står bag.

Foto: Facebook Terror - 23. mar. 2016 - kl. 09:01 Søskendepar savnet: Telefon-samtale afbrudt af terrorbomber

Sebastien Bellin overlevede angrebet i afgangsterminalen, men har måtte undergå flere operationer efter at være blevet smidt 20 meter gennem luften af en af eksplosionerne. (Foto: All Over Press) Terror - 22. mar. 2016 - kl. 21:07 Blodigt Bruxelles-offers identitet afsløret: Basketspiller såret i angreb

Ekstra Bladet er onsdag formiddag til stedet i Bruxelles. Se med her
Sådan så der ud i lufthavnen kort tid efter eksplsionerne. (Video: AP)

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere