Hustru til amerikansk offer for Barcelona-terror: - Det er svært ikke at være vred

Amerikanske Heidi Nunes-Tucker mistede sin mand i torsdagens terrorangreb i Barcelona. Nu fortæller hun om sorgen

En romantisk tur udviklede sig til et uvirkelig mareridt for det amerikanske par Heidi og Jared Tucker. PRIVATFOTO
En romantisk tur udviklede sig til et uvirkelig mareridt for det amerikanske par Heidi og Jared Tucker. PRIVATFOTO

Det skulle have været en fejring af kærligheden for amerikanske Heidi Nunes-Tucker og hendes mand Jared Tucker, da de havde valgt at tilbringe deres et-års bryllupsdag i USA. I stedet endte det ud med sorg, da Jared Tucker blev et af de nu 15 ofre for torsdagens angreb i Barcelona og Cambrils. Nu fortæller hun om sorgen til NBC News.

40-årige Heidi Nunes-Tucker og hendes 42-årige mand havde nydt kærligheden på deres første tur til Europa med champagne i toppen af Eiffeltårnet og gondolture i Venedig, inden de skulle afslutte ferien med et par dage i Barcelona, hvor de boede hos en ven.

Torsdag var de på vej til stranden, da de stoppede for at drikke sangria på en café på 'Ramblaen'. Jared Tucker forklarede sin kone, at han skulle på toilettet. 30 sekunder senere blev en varm, spansk sommerdag forvandlet til helvede.

Heidi Tucker begyndte straks efter at lede efter sin mand og fik hjælp af vennen, som parret opholdt sig hos. Hun fortæller, at hun så et billede af sin mand, der modtog behandling, hvilket skabte håb hos hende, men da hun efterfølgende henvendte sig til det lokale politi, var de allerede bekendt med mandens identitet, da han desværre var blandt de afdøde. Hun har endnu svært ved at forstå baggrunden for angrebet.

- Det er svært ikke at være vred. Det er forvirrende, hvorfor nogle vil gøre skade på andre på den måde. Hvorfor vil man skade på fremmede? Hvorfor vil man gøre skade på nogen overhovedet?, spørger hun retorisk i interviewet.

Se også: Det bliver nok værre: Europæere vil stoppe muslimsk indvandring

Jared Tucker var den eneste amerikaner, der omkom i angrebet.

Se også: OVERBLIK: Det ved vi om de omkomne og sårede i Spanien

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen