Kvinder snød døden ved Paris-terror: Nu står de frem

En overvågningsvideo fra en af de cafeer, som blev angrebet i Paris, viser den kyniske terrorist hærgen. Men to kvinder snød døden på mirakuløs vis, og nu står de frem

Ekstra Bladet besøgte torsdag caféen, hvor dramaet udspillede sig. (Foto: Henning Hjorth)

Et par dage efter terrorangrebet i Paris blev en uhyggelig video offentliggjort fra den italienske cafe og pizzeria La Cosa Nostra.

Her ses det, hvordan en af terroristerne på barbarisk vis henretter flere af gæsterne.

Gæster udenfor og inde i restauranten smider sig ned på gulvet og kæmper for at gemme sig, mens kuglerne flyver gennem lufen.

To af de kvinder som overlevede massakren står nu frem i Daily Mail.

De to veninder Sophia Bejali og Barbara Serptentini sad og drak foran cafeen, da terroristen pludselig stod ud af en bil og begyndte at skyde. Men da han nåede frem til de to kvinder opstod miraklet.

Overvågningsvideo: Her snyder kvinder på café døden

Løb tør for kugler
Ifølge flere medier løb terroristen var løbet tør for kugler i sit magasin, og det reddede kvinderne.

- Han kom hen mod mig og pegede sin maskinpistol mod mig. Jeg tror ikke, at jeg opfattede, at det i virkeligheden var en terrorist, der forsøgte at dræbe os. Vi var meget heldige, siger Sophia Bejali til Daily Mail.

Det samme fortæller hendes 18-årige veninde, Barbara Serpetini.

- Det er vildt at tænke på, at vores liv blev reddet, fordi han løb tør for kugler. Der er omkring 30 skud i en Kalashnikov, men han havde skudt en gang få meget, så han kunne ikke dræbe os, siger Barbara Serpetini.

Efterfølgende forlod terroristen cafeen i en bil, mens de to kvinder rystede kunne løbe i sikkerhed.

Søger ly bag bardisk
Daily Mail har tidligere offentliggjort en overvågningsvideo, hvor det hele er fanget.

Optagelserne viser først terroriste, der går ind på restauranten og skyder vildt omkring sig. Ifølge avisen er der tale om den 26-årige Salah Abdeslam, der siden i fredags har været jagtet af de franske myndigheder.

Alt imens forsøger en ung tjener at gemme sig under disken, mens terroristen skyder udenfor. Undervejs kommer en ældre, såret kvinde kravlende om til tjenere, der knuger den formentlig skrækslagne kvinde i sine arme.

På trods af, terroristen skyder vildt omkring sig, så bliver ingen inde i restauranten dræbt af angrebet, som varer mindre end et minut.

129 mennesker blev fredag dræbt i terrorangrebet, størstedelen ved koncertstedet Bataclan, som flere mobiloptagelser bevidnede både inden- og udenfor: