Medie: Mistænkt for terror

Belgisk medie offentliggør foto af tre mænd og skriver, at politiet bruger billedet i efterforskningen af terror-angreb i lufthavnen - politiet har ikke officielt kommenteret billedet - medier hæfter sig ved helt særlig detalje på billedet 

Voldsom video fra lufthavnen umiddelbart efter eksplosionen (Video: AP)

Et terrorangreb har igen ramt Europa, og denne gang er det gået udover Bruxelles.

Tre bomber er eksploderet i den belgiske hovedstad, og i disse timer bruger belgisk politi et overvågningsfoto fra lufthavnen Zaventem  i deres efterforskning af terror-angrebet der.

I lufthavnen blev 14 mennesker dræbt ved en bombe-sprængning.

Belgisk politi bruger ifølge et lokalt medie dette foto i deres efterforskning. (Ekstra Bladet har foreløbig valgt at sløre ansigterne på de tre, da myndighederne ikke har meldt ud officielt om billedet).
Belgisk politi bruger ifølge et lokalt medie dette foto i deres efterforskning. (Ekstra Bladet har foreløbig valgt at sløre ansigterne på de tre, da myndighederne ikke har meldt ud officielt om billedet).
 

Det skriver mediet Het Laatste Nieuws. De forklarer på deres hjemmeside, at billedet er sendt ud på Twitter til internt brug i politiet, men at avisens redaktion har fået bekræftet, at de kan bringe billedet.

Billedet viser tre mænd, der går rundt med deres tasker på bagagevogne i Zaventem Lufthavn. Manden iført bøllehat og hvid jakke skulle angiveligt stadig være på fri fod og er eftersøgt som mistænkt.

Hvem de to andre er - og deres skæbne er - er ikke kendt, skriver Het Laatste Nieuws.

Et andet belgisk medie, det fransksprogede La Libre hæfter sig dog ved en detalje om de to mænd i sort tøj på billedet. Nemlig, at de begge kun har een handske på - begge på venstre hånd. Avisen skriver, at det kan skyldes at de skal skjule en detonator.

De belgiske myndigheder har ikke officielt kommenteret billedet, der nu bringes af medier verden over.

Flere dræbt - hundredvis såret
Omkring klokken 08.00 fandt to eksplosioner sted i lufthavnen i Bruxelles, mens en tredje bombe er blevet fundet i lufthavnen.

Ifølge det belgiske medie La Deníere Heure er 14 dræbt i eksplosionerne i lufthavnen, mens mindst 81 personer er sårede. Den belgiske statsanklager har ifølge RTBF bekræftet, at der i lufthavnen var tale om et selvmordsangreb.

Klokken 09.11 fandt endnu en eksplosion sted på metrostationen Maelbeek nær EU-området i Bruxelles. Det bekræfter STIB, der er den belgiske version af DSB.

Bruxelles borgmester, Yvan Mayeur, fortæller, at 20 personer er dræbt og 106 er sårede efter angrebet på Maelbeek station.

Ifølge La Denière Heure er der blevet fundet en kalashnikov i en af terminalerne i lufthavnen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere