Mistænkt sendte 'selfie' med afhugget hoved

Den mand, der er mistænkt for at have hugget hovedet af sin tidligere chef og have hængt det op på firmaets port, tog et 'selfie' med det afhuggede hoved og sendte det videre

Her kan du se video fra angrebet på stranden.

Den 35-årige Yassin Salhi, der er mistænkt for at have hugget hovedet af sin tidligere chef, har angiveligt taget et 'selfie' med det afhuggede hoved og sendt det videre. Det siger en kilde tæt på efterforskningen til det franske nyhedsselskab AFP.

Den dræbtes afhuggede hovede blev hængt op udenfor raffinaderiet sammen med et banner med arabisk skrift (Foto: AP) Terror 35-årig far til tre bag bestialsk halshugning i Frankrig

Yassin Salhi skulle angiveligt have sendt billedet til et nordamerikansk nummer gennem app'en Whatsapp, som giver mulighed for at sende sms'er over internettet. Det havde ikke været muligt for efterforskerne at finde frem til lokationen for den person, som Yassin Salhi skulle have sendt billedet til.

Den 35-årige terrorist blev arresteret, efter han havde kørt sin varebil ind i et varehus med farlig gas. Kort efter episoden fandt politiet det afhuggede hoved, som hang på firmaets port. 

Terror Nabo til terrormistænkt i Frankrig: - Han er en meget flink person

(Foto: Polfoto/Janus Engel) Terror Terrorekspert: Derfor angreb de