Mor til 11 blandt homo-morders ofre

- Hun var virkelig sej, og når det kom til stykket, var hun en virkelig god mor. Den sødeste og kærligste person i verden, fortæller datteren

Får overblik over sagen her

49-årige Brenda McCool elskede at danse, og sammen med sin 21-årige, homoseksuelle søn Isaiah, tog hun ofte på natklubben Pulse i Orlando.

Søndag nat var de igen i byen, og her gik turen endnu en gang forbi natklubben. Men skæbnen ville, at det kun var Isaiah, der kom helskindet hjem. Den 49-årige mor til 11 blev nemlig én af de 49 personer, der blev skudt og dræbt af 29-årige Omar Mateen.

Det bekræfter hendes ældste datter Khalisha Pressley over for NBC News.

Terror Skrev hjerteskærende sms'er under terrorangreb: Nu kender familien hans skæbne

Sønnen så sin mor blive dræbt, og skyndte sig at ringe til sin søster, hvor han ifølge hende skreg.

- Han så alle blive dræbt. Han så sin mor dø, og han føler, det er hans skyld, fortæller Khalisha Pressley til det amerikanske medie.

Brenda McCool, der har overlevet kræft to gange, var alenemor og boede med seks af sine 11 børn, hvor den yngste var bare 12 år gammel.

Jennifer og Mary Ware tæner lys for de 49 personer, der mistede livet i masseskyderiet i Orlando. (Foto: AP) Terror Mindestund i Orlando: Klokken slog 49 gange

- Hun var en rigtig god mor og en god forsørger. Hun prøvede altid at hjælpe folk og tog folk til sig, der ikke havde noget sted at bo, fortæller eksmanden Robert Vince Pressley Sr. til NBC News.

Khalisha Pressley husker også sin mor som familiens klippe.

- Hun var virkelig sej, og når det kom til stykket, var hun en virkelig god mor. Den sødeste og kærligste person i verden, afslutter hun over for NBC News.

Omar Mateen havde våbentilladelse gennem sit arbejde som sikkerhedsvagt (Foto: Myspace.com). Terror Nye detaljer: Politiet forhandlede med massemorder

Stanley Almodovar III var en af de 50 ofre efter skyderiet i Orlando. Han blev bare 23 år gammel (Foto: Facebook). Terror Overblik: Her er massakrens første ofre