Nabo til terrormistænkt i Frankrig: - Han er en meget flink person

Den 35-årige anholdte franskmand er en gift familiefar til tre, og han var en vellidt person i sit nabolag. Nu er han anholdt - mistænkt for fredagens voldsomme terrorangreb og halshugning

Følg Terror

Frankrig blev fredag ramt af et blodigt terrorangreb, og en mand fra en forstad til Lyon er anholdt for at have angrebet en amerikansk-ejet gasfabrik, der blev ramt af flere eksplosioner, hvor mindst to personer blev såret.

Desuden var det halshuggede hoved af den mistænktes tidligere chef angiveligt sat op på et hegn, oplyser Frankrigs myndigheder.

Thorning: Afskyeligt terrorangreb i Frankrig

Manden har allerede været på en liste over mulige islamistiske ekstremister, men det er slet ikke et billede, naboerne kan genkende.

- Han er virkelig en meget flink person, som ikke generer nogen, som arbejder for sin familie og er diskret. Vi har aldrig haft problemer med ham, så simpelt er det, fortæller Ahmed, en nabo i Saint-Priest.

Kilde: Halshugget er gerningsmandens chef i Frankrig

- Vi har en positiv opfattelse af ham. Han har altid været meget respektfuld og flink mod alle. Han har aldrig generet nogen. Hvis vi siger noget dårligt om ham nu, ville det være falsk vidnesbyrd, siger Olmi, der ligeledes var nabo til den anholdte.

Det er stadig uklart, om der er flere anholdte eller mistænkte efter terrorangrebet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+