Natklubgæst: Det varede lige så længe som en sang

Natklub i Orlando havde indbudt til en aften med en særlig latinamerikansk flavour

Et andet vidne fortæller her om aftens skyderi! Video: AP

Pulse, der betegner sig selv som 'the hottest gay bar' i Orlandos centrum, havde inviteret til en lørdagsevent med 'Latin flavor'.

En stor gruppe af joviale og velklædte mennesker besluttede sig for at deltage i arrangementet, som skulle blive et mareridt.

- Det er så chokerende. Jeg hørte det ene skud efter det andet. Det var kun bang, bang, bang! siger en af natklubbens gæster, Christopher Hansen, og tilføjer:

- Det varede lige så længe som en hel sang.

Adskillige mennesker blev ramt, da der blev åbnet ild på en natkub for homoseksuelle i Orlando. (Foto: Univision Florida Central) Krimi Terrorangreb på natklub: 50 dræbt

Den 32-årige Christopher Hansen, der besøgte natklubben for første gang, siger, at han var nær hovedindgangen, da skyderiet begyndte.

Han siger, at han hørte over 40 skud, og at skyderiet fortsatte, da folk begyndte at løbe væk fra baren. Politiet råbte til ham og andre, at de skulle komme ud.

Christopher Hansen siger, at han tog et tørklæde af og forbandt en såret mand på gulvet.

(Foto: UNIVISION FLORIDA CENTRAL / HANDOUT) Terror Dræbte 50 på natklub: Formodet terrorist identificeret

Et andet øjenvidne, Rosie Feba, siger til avisen Orlando Sentinel, at hun og en veninde besøgte klubben for første gang sent lørdag.

- Hun sagde til mig, at nogen var begyndt at skyde. Alle kastede sig ned på gulvet, siger Feba.

- Jeg sagde til hende, at jeg ikke troede på, at det var noget, som skete rigtigt. Jeg troede, at det var et indslag i forbindelse med musikken, indtil jeg så, at der blev skudt med rigtig ammunition, tilføjer hun.

Krimi Hjerteskærende besked fra natklub: Han kommer - jeg skal dø

Feba løb med sin veninde ud af natklubben. De så en mand, der var ramt af skud, da de løb ud og ringede til alarmcentralen.

Ricardo Negron Almodovar siger, at han var i klubben, da skyderiet begyndte omkring klokken 2, da natklubben skulle til at lukke.

- Folk på dansegulvet og i baren kastede sig ned på gulvet, og for nogle af os - som var tæt på baren og bagudgangen - lykkedes det at nå ud på et udendørsområde og blot løbe, skriver han på klubbens Facebookside.

- Jeg er nået sikkert hjem og håber, at alle andre er nået sikkert hjem.

Masseskyderi i Orlando. Foto: Univision Krimi Øjenvidner: Alle kastede sig ned på gulvet