Ny video: Terrorist på flugt - hotelarbejder jagtede ham med askebæger

Nu er der dukket levende billeder op på nettet af den 23-årige Seifeddine Rezgui, som dræbte 38 turister

Her ses den 23-årige Seifeddine Rezgui på flugt

Den 23-årige IS-tilhænger Seifeddine Rezgui nåede at tage 38 menneskeliv i det tunesiske ferieparadis Sousse. Det endte med, at han selv måtte lade livet i en kugleregn.

Nu er en ny video af terroristen blevet frigivet. Her ses han i en spurt på stranden, hvor hans massakre mod blandt andet britiske turister begyndte.

I videoen, som er optaget oppefra, er han på flugt, og det kan svagt anes, at han bærer et våben i hånden. Hvis man følger godt med, kan man også se, at en mand kommer til syne efter Seifeddine Rezgui.


På dette billede kan det ses, at den 26-årige Mahdi kommer efter terroristen Seifeddine Rezgui

Ifølge det britiske medie Daily Mail er der tale om den 26-årige hotelarbejder 'Mahdi', som jagtede terroristen og smed et askebæger efter ham.

Alt sammen fordi han betragtede de uskyldige turister som sin familie.

Han havde allerede forinden hjulpet flere turister hen i en båd og væk fra Seifeddine Rezgui, som forsvandt fra stranden og fortsatte i retning mod Imperial Marhaba Hotel, hvor han skød og dræbte flere turister. Herefter vendte han tilbage til stranden.

Mahdi har fortalt Daily Mail, at han handlede, fordi han frygtede at miste sit job.

- Da terroristen begyndte at dræbe turisterne, var jeg i vandet, hvor jeg begyndte at evakuere dem.

- Efterfølgende løb jeg efter og smed et askebæger efter ham, fordi jeg så, at han var løbet tør for kugler, lyder det fra Mahi ifølge Daily Mail.

Det er ikke den første video, der viser, at der var flere modige mennesker til stede under terrorangrebet.

Terror TV: Hotelarbejder filmede, mens terrorist slagtede turister

Ifølge Daily Mail forsøgte en anden unavngiven hotelarbejder også at smide en flaske olie efter terroristen, hvilket ikke lykkedes.

Du kan se hele den 11 minutter lange og chokerende video, optaget af den anden unavngivne hotelarbejder, herunder:Tunesisk politi har mandag anholdt flere, der mistænkes for at være en del af et netværk bag den Seifeddine Rezgui.

18 ud af de 38 dræbte turister var briter, skriver Ritzau. Men flere af ofrene ligger fortsat i et lighus og venter på at blive identificeret. Derfor kan det vise sig, at der er flere briter blandt de dræbte.

Ekstra Bladet opsøgte - kort tid efter terrorangrebet var sket - stedet, hvor terroristen blev dræbt (foto: Jakob Jørgensen)

Her er en anden voldsom video fra stranden, da angrebet fandt sted