Overlevede terror i Bruxelles: Jeg var smurt ind i blod

Den 19-årige amerikaner fra den amerikanske stat Utah befandt sig både i Boston og Paris, da de to byer blev ramt af terror, og nu ligger han altså hårdt såret efter terrorbomberne i Bruxelles. Nu taler han for første gang selv ud om den skrækkelige dag. Se indslaget

Hør om den skrækkelige oplevelse her. Video: AP

- Jeg var stort set vågen under hele forløbet.

Sådan lyder det fra 19-årige Mason Wells, der overlevede mirakuløst terroratentattet i Bruxelles. Han stod kun 10-15 meter fra den første bombe, der sprang i lufthavnen og var derfor meget tæt på døden.

Det er heldigt, at han overhovedet er i live.

- Jeg hører et kæmpe brag, og bliver løftet op i luften. Jeg kunne mærke, at jeg begyndte at få det rigtig varmt og koldt på samme tid. Jeg var smurt ind i blod, fortæller han.

Foto: AP Terror - 23. mar. 2016 - kl. 05:24 Først Boston-bomberne - så Paris: Nu er han hårdt såret i Bruxelles

Alvorlige skader
Amerikanske Mason Wells er allerede blevet opereret for sine skader. Men han har efter sigende stadig alvorlige brandskader i ansigtet og på hænderne.

Han har ligeledes fået beskadiget sine akillessene på benene, og er blevet ramt ad adskillige fragmenter på sin højre side af kroppen.  

Det er derfor enormt imponerende at 19-årige Mason Wells formodede, at slæbe sin egen krop ud af lufthavnen inden den anden bombe sprang,

- Jeg føler mig meget heldig. siger han.

Det var i et tog ved Maelbeek Metrostation, at Khalid Bakraoui sprængte sig selv i luften (Foto: Jakob Jørgensen) Terror - 25. mar. 2016 - kl. 10:08 Belgisk avis: Syvende terrormistænkt anholdt

Overlevet tre terrorattentater
Det er ikke første gang, at Mason Wells overlever et terrorattentat. Han har nemlig oplevet terroren helt tæt på.

Den 19-årige amerikaner fra den amerikanske stat Utah befandt sig både i Boston og Paris, da de to byer blev ramt af terror, og nu ligger han altså hårdt såret efter terrorbomberne i Bruxelles.

Mange medier har derfor erklæret ham, som værende verdens mest uheldigste mand. Men dette billede genkender han ikke. Tværtimod.

- Jeg ved simpelthen ikke, hvorfor jeg er endt i sådan nogle situationer. Men jeg har i hvert fald haft en gud bag mig, som har beskyttet mig hver gang,  fortæller han.

Optagelser fra lufthavnen, der viser, hvor voldsom eksplosionerne har været.

Se det rørende og fantastiske interview med Mason Wells i indslaget foroven

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere