Rigspolitiet: Vi har hævet sikkerheden

Efter dagens tre terrorangreb, har det danske politi valgt at hæve sikkerheden - visse steder

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Siden angrebet mod Krudttønden og den jødiske synagoge i København, har det danske politi været mere til stede i bybilledet. Efter dagens tre terrorangreb, har det danske politi nu valgt at hæve sikkerheden visse steder i landet.

– Politiet følger situationen i udlandet tæt. Vi har - indtil vi har det fulde overblik over situationen - valgt at hæve sikkerheden visse stedet, oplyser Rigspolitiet til Ekstra Bladet.

Det er ikke kun Danmark, der har valgt at hæve sikkerheden efter de tre terrorangreb i Frankrig, Tunesien og Kuwait. Også Spanien har valgt at hæve deres trusselsniveau. De har hævet deres niveau til det næsthøjeste. Landet hævede deres niveau fra 3 til 4, som betyder, at landet har en høj risiko for mulige angreb. Det højeste niveau er 5.

Den spanske indenrigsminister gør det dog klart, at landet ikke har nogle oplysninger der peger på, at landet står til måls for et umiddelbart forestående angreb.

(Foto: Polfoto/Janus Engel) Terror Terrorekspert: Derfor angreb de

En dansk familie sidder lige nu fanget på deres hotel i den tunesiske by Sousse. De vil bare gerne hjem efter terrorangrebet i dag. (Foto: AP) Terror Dansk familie i frygt: Vi vil hjem fra Tunesien