Skrev hjerteskærende sms'er under terrorangreb: Nu kender familien hans skæbne

'Han kommer. Jeg skal dø!' 30-årige Eddie Justice, der skrev beskeder til sin mor inde fra den natklub, der natten til søndag blev ramt af et terrorangreb, er bekræftet død

Journalist Jacob Heinel fortæller om stemningen I USA efter skyderi i Orlando

Endnu et af ofrene for den brutale massemorder Omar Mateen er mandag morgen dansk tid blevet identificeret. Der er tale om 30-årige Eddie Justice, hvis skæbne har været et ubesvaret spørgsmål verden over siden tragedien ramte Orlando natten til søndag.

Hans situation er nemlig blevet fulgt tæt, efter hans mor fremviste nogle beskeder, han sendte til hende fra et toilet på den terrorramte natklub Pulse.¨

Nu står det klart,, at den 30-årige Eddie er blandt de 50 mennesker, der ikke slap levende fra en bytur på den hippe bøssebar. Det skriver blandt andre BuzzfeedNews, NBC og BNO News.

Hjerteskærende besked fra natklub: Han kommer - jeg skal dø

Hør de hjerteskærende beskeder her. (Video: AP).

- Mor, jeg elsker dig, indledte han klokken 02.06 - fire minutter efter, at gerningsmanden ifølge politiet åbnede ild.

- Jeg er på klubben, hvor de skyder, fortsatte den unge mand og bad sin mor ringe til politiet.

- Jeg skal dø, fortsætter han, hvorefter moderen desperat skrev tilbage:

- Jeg ringer til dem nu. Er du der stadig? Tag din telefon. Ring til dem. Ring til mig, skriver moderen - og får endnu et hjerteskærende svar.

- Ring til dem, mor. Nu, lyder det.

- Jeg er på toiletterne. Han kommer. Jeg skal dø.

Islamisk Stat tager skylden for massemord

Det var WFTV-journalist Brian Shields, der i første omgang delte en video, hvor man kan se beskeden, på sin Facebook-profil - og siden er historien gået verden rundt.

For så sent som tre timer siden  avede avisen Independent Sentinentel artiklen 'Where is Eddie Justice' - Hvor er Eddie Justice.

I den lange række af beskeder kan man efterfølgende se, at moderen er i kontakt med politiet, som beder sønnen om oplysninger og beder ham blive på toilettet.

- Han har os. De skal komme og hente os, skriver sønnen med henvisning til politiet.

- Skynd jer. Han er på toiletterne sammen med os, skriver sønnen, som når at fortælle, at han er på kvindetoilettet. Han skriver også 'he's a terror' - formentlig en forkortet måde at fortælle, at der er tale om en terrorist. Den allersidste besked lyder blot: 'Yes'.

Artiklen fortsætter under billederne

(Foto: AP)
(Foto: AP)

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Far til formodet terrorist: Han var vred på homoseksuelle

Udover Eddie Justice er ni andre mennesker bekræftet dræbt. Læs mere om dem her.

Også den 29-årige gerningsmand Omar Mateen blev dræbt, efter han havde taget livet af 50 mennesker og såret yderligere 53. Han døde i en skududveksling med politiet, som trængte ind i natklubben og fik reddet 30 gidsler ud.

Dramaet, som politiet karakteriserer som et terrorangreb, startede klokken 02.02 lokal tid, da natklubben var ved at lukke, og sluttede knap 4 timer senere, da politiet dræbte gerningsmanden. Han var bevæbnet med en automatriffel og et håndvåben, men benyttede tilsyneladende kun riflen - en AR-15.

Massemorder var i FBI's søgelys