Søren Papes kæreste i chok: Mistede nær ven under natklubmassakre

Josue Medina Vásquez' nære ven, 33-årige Martin Benitez Torres, var et af ofrene ved weekendens masseskyderi på en natklub i USA

Josue Medina Vásquez (t.v) mistede nær ven i weekendens masseskyderi. (Foto: Facebook & Rumle Skafte
Josue Medina Vásquez (t.v) mistede nær ven i weekendens masseskyderi. (Foto: Facebook & Rumle Skafte

- Tre af mine venner fortalte mig det forfærdelige, at han var fundet død blandt ofrene i det her forfærdelige terrorangreb. Så begyndte jeg at græde og fik så mange beskeder fra mine tidligere kolleger, der bekræftede hans død og sendte mig kondolencer.

Stanley Almodovar III var en af de 50 ofre efter skyderiet i Orlando. Han blev bare 23 år gammel (Foto: Facebook). Terror Overblik: Her er massakrens første ofre

Sådan siger Josue Medina Vásquez, der er kæreste med de Konservatives politiske leder Søren Pape, til BT.

Han mistede sin nære ven, 33-årige Martin Benitez Torres , der blev dræbt i weekendens masseskyderi på natklubben Pulse i Orlando, som er en klub henvendt til homoseksuelle.

Her er den 29-årige Omar Mateen mistænkt for stå bag det værste masseskyderi i USA's historie.

Terror Skrev hjerteskærende sms'er under terrorangreb: Nu kender familien hans skæbne

Var altid glad
Josue Medina Vásquez fortæller til BT, at han er knust over de tragiske nyheder. I første omgang havde Søren Papes kæreste hørt, at vennen og vennens kæreste var blandt de savnede, men han havde stadig et håb om, at han var i live. Dette håb blev dog slukket, da han hørte de tragiske nyheder.

- Han var altid venlig og med et kæmpe smil på læben, en god ven, ansvarlig og i det hele taget en god ven. Han vil altid blive husket i vores sind og hjerter af alle, der mødte ham, siger han om sin afdøde ven.

Antonette Gonzales og Rafael Martinez udtrykker solidaritet med ofrene for massakren på Pulse - en natklub for homoseksuelle i det centrale Orlando. (Foto: Mikkel Selin) Krimi Veninden tog på homoklub: Jeg frygter, hun er død

Josues nære ven var på natklubben med sin kæreste, som dog overlevede skyderiet. Han havde puertoricansk baggrund. Hans kusine har også skrevet mindeord på Facebook.

- Jeg kommer til at savne hans store smil. Jeg kan ikke forstå, at min fætter er gået bort så tidligt. Han var en fantastisk person både indvendigt og udvendigt. Jeg er så træt af, at mennesker dræber andre mennesker, som er vores familie og venner, skriver kusinen Sonia N. Crapps ifølge Orlando Sentinel.