Svensk familie efter terrorangreb: Hvor er vores My

En 30-årig kvinde fra Sverige er pist forsvundet efter angrebet i Bruxelles tirsdag. Venner og familie frygter det værste

Her kan du se de voldsomme billeder, fra da bomben gik i lufthavnen og folk flygtede derfra.

Rundt omkring i gaderne i Bruxelles hænger plakater med billeder af personer, som efter tirsdagens to terrorangreb i byen fortsat er savnet.

På en af sedlerne efterlyser venner og familie den 30-årige My Atlegrim, som tirsdag formentlig befandt sig i metroen, da en selvmordsbomber detonerede sin vest.

Den 30-årige svenske kvinde, som er en af tre svenskere, der fortsat ikke er fundet efter angrebene, er ikke set siden hun tirsdag morgen forlod sit hjem i Bruxelles.

- Det er forfærdeligt. Vi har ingen oplysninger om, hvor hun kunne være. Hun kan være hvor som helst, siger en bekendt til den svenske avis expressen.

Ifølge avisen frygter venner i Bruxelles, at den 30-årige svensker kan have været i undergrunden på tidspunktet for angrebet på stationen Maalbeek.

Siden har de, som mange andre pårørende til de flere hundrede ofre, ledt efter hende på belgiske hospitaler tæt på byen. Udover plakaterne i gaderne har de også sat en annonce for hende i de lokale medier og på Facebook.

Expressen har været i kontakt med My Atlegrims familie, som bekræfter, at de ikke har modtaget livstegn fra deres datter siden terrorangrebet.

Familien har udover deres efterlysning ikke ønsket at udtale sig, men opfordrer enhver der ved noget til et henvende sig.

Ekstra Bladets reporter om terroangrebet i Bruxuelles dagen derpå

I forbindelse med terrorangrebene tirsdag har belgisk Røde Kors oprettet et register til ofre og pårørende. Her kan man registrere savnede personer eller som værende i sikkerhed.

Flere pårørende har også benyttet sig af sociale medier for at finde deres savnede.

Sabrina Esmael Fazal savnes efter angrebet. Her ses hun med sin 1-årige søn (Privatfoto) Krig & katastrofer - 23. mar. 2016 - kl. 16:51 Midt i kaosset: Efterlysninger deles flittigt på sociale medier

I alt meldes 31 dræbt efter angrebene på zaventem lufthavn og Maalbeck metrostation. Officielt er navnene på de dræbte endnu ikke frigivet af de belgiske myndigheder.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere