Teenage-kærestepar dræbt i bombeangreb: De ville være sammen for evigt

18 ofre for bombeangrebet i Manchester er nu blevet identificeret. Fire personer mangler stadig at blive identificeret

Omkring 22.30 lokal tid fik engelsk politi de første meldinger om en eller to eksplosioner ved Manchester Arena, hvor koncerten fandt sted. Her var den netop færdiggjort, og publikum var i gang med at forlade stedet. Privatfotos
Omkring 22.30 lokal tid fik engelsk politi de første meldinger om en eller to eksplosioner ved Manchester Arena, hvor koncerten fandt sted. Her var den netop færdiggjort, og publikum var i gang med at forlade stedet. Privatfotos

Kæresteparret Chloe Rutherford og Liam Curry på 17 og 19 år var uadskillelige og på alle måder perfekte for hinanden.

Det skriver begges familier i en fælles udtalelse udgivet af politiet i Manchester, efter det står klart, at parret er blandt de i alt 23 ofre for mandagens terrorangreb i Manchester.

Artiklen fortsætter under billedet...

22 personer dræbt
En gerningsmand detonerede mandag aften en bombe ved Manchester Arena, hvor den amerikanske sangerinde Ariana Grande havde optrådt.

Gerningsmanden havde medbragt en sprænganordning til koncerten. Bomben har ifølge flere rapporter indeholdt søm og metaldele for at gøre mest mulig skade. Gerningsmanden blev dræbt ved eksplosionen.

Omkring 22.30 lokal tid fik engelsk politi de første meldinger om en eller to eksplosioner ved Manchester Arena, hvor koncerten fandt sted. Her var den netop færdiggjort, og publikum var i gang med at forlade stedet.

Hjemmelavet bombe
Politiet har anholdt otte mænd i forbindelse med angrebet. En kvinde, der kortvarigt var anholdt, er blevet løsladt igen.

Myndighederne mistænker 22-årige Salman Abedi for at stå bag angrebet. Han blev dræbt under angrebet. Gerningsmandens motiv er ikke klarlagt. Islamisk Stat har hævdet, at han handlede på gruppens vegne. Det er ikke bekræftet fra officielt hold.

Flere britiske medier skriver, at Salman Abedi blev født i Manchester af forældrene, der er libyske flygtninge. Forældrene er senere flyttet tilbage til Libyen. Salman Abedis far, Ramadan Abedi, har givet flere interviews, hvori han udtaler, at sønnen er uskyldig.

United skrider til handling: Terror fører til aflysning

Shoppingcenter i Manchester evakueret: En person anholdt

May: Politiet kender bombemandens identitet

13 bombe-ofre identificeret: - Jeg har brug for, at min datter kommer hjem til mig