Annonce:
Annonce:

Terrorister overfaldt Candice: - Jeg er okay, røvhullet stak mig i halsen

Candice Hedge var på arbejde i en bar nær Borough Market, da terroristerne pludselig gik til angreb

Den 34-årige kvinde er blevet opereret, og selvom hun på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at tale, forsikrer hospitalet, at hun nok skal komme sig. Privatfoto
Den 34-årige kvinde er blevet opereret, og selvom hun på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at tale, forsikrer hospitalet, at hun nok skal komme sig. Privatfoto
Annonce:
Følg Terror

Kvinde stukket i halsen
En 34-årig australsk kvinde var på arbejde på en bar ved Borough Market, da en af terroristerne fra lørdagens angreb stormede bygningen, og hun pludselig stod ansigt til ansigt med gerningsmanden.

- Jeg er okay. Stadig på hospitalet, men uden for livsfare. Jeg kan ikke snakke. Røvhullet stak mig i halsen. I skal ikke bekymre jer for meget. Jeg elsker jer allesammen, skriver 34-årige Candice Hedge på sin Facebook-profil.

Kan ikke tale
Candice Hedge har boet i London det seneste år. Da angrebet fandt sted, blev hun væk fra sin kæreste, Luke, der også befandt sig på baren. Han slap med skrækken.

Annonce:

-  Han (kæresten, red.) hørte noget postyr ude foran og gik ud for at se, hvad der skete. Han så nogle mænd med knive komme hen imod dem og løb ind igen for at se, hvor Candice var, forklarer kvindens moren til den australske avis The Sunday Morning Herald.

Den 34-årige kvinde er blevet opereret, og selvom hun på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at tale, forsikrer hospitalet, at hun nok skal komme sig.

12 anholdt efter London-terror

Syv dræbte
Lidt efter klokken 23 dansk tid lørdag aften blev flere mennesker ramt af en hvid varevogn på den stærkt befolkede London Bridge i Storbritannien. Umiddelbart efter fandt knivstikkerier sted på Borough Market nær London Bridge.

Syv civile er dræbt. 48 er bragt til hospitaler med skader - herunder fire betjente, der blev såret under angrebet.

Tre gerningsmænd er dræbt. Derudover er der søndag anholdt 12 personer i forbindelse med sagen. Politiet bekræfter, at de to hændelser bliver efterforsket som terrorangreb.

Annonce:

Kørte ind i menneskemængde
Premierminister Theresa May betegner som hændelserne som 'et forfærdeligt angreb' og buldrer mod ekstremistiske miljøet i landet, som hun lover at slå hårdt ned over for.

Vidner fortæller, at en varevognen skal have svunget væk fra kørebanen og efterfølgende have ramt fem eller seks personer på broen.

Han så terroristerne i øjnene: - Jeg var lige ved at blive dolket 50 gange

Tre gerningsmænd løb herefter fra stedet bevæbnede med knive, som de angreb tilfælde forbipasserende med. Gerningsmændene blev skudt og dræbt efter otte minutter af politiet.

Fire franskmænd er blandt de sårede, mens en canadier er blandt de omkomne. Det bekræfter det franske udenrigsministerium og Canadas premierminister, Justin Trudeau. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: