Annonce:
Annonce:

Tinder vil lade brugere skjule sig for kærestens venner

Man kan nu vælge at skjule sig på Tinder. Parterapeuter er uenige om, hvorvidt det fører til mere utroskab

Tinder er blevet en af de mest populære datingapps. (Arkivfoto) Foto: Akhtar Soomro/Reuters
Tinder er blevet en af de mest populære datingapps. (Arkivfoto) Foto: Akhtar Soomro/Reuters
Annonce:

Datingappen Tinder har indført en ny funktion, der gør det muligt at skjule sig fra personer, man selv vælger at gemme sig for.

Det skriver TV2 Norge.

Dermed vil man for eksempel kunne undgå, at man støder på sin kærestes veninder, venner eller familiemedlemmer, hvis man stadig bruger app'en, selvom man er i et forhold.

- Vil du undgå nogen, du kender på Tinder. Det er enkelt - del kontakterne på din enhed med Tinder, når du bruger denne funktion, for at vælge hvem du gerne vil undgå, står der i en statusopdatering fra den kendte datingapp ifølge TV2 Norge.

Den nye funktion kan ifølge parterapeut og psykolog Frode Thuen være et problem, fordi den kan flytte grænser og ændre folks opfattelse af utroskab.

Det gælder især i starten af et forhold.

- Tinder er jo dominerende, så det kan påvirke folks opfattelse af, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay, siger han til TV 2 Norge.

Thomas Winther, familieterapeut og sexolog, mener derimod, at der også er gode perspektiver i den nye funktion i Tinder, der gennem de seneste år er blevet en af de mest populære datingapps.

Han peger over for TV2 Norge på, at man kan bruge funktionen, så man undgår at såre sin eks eller børn i forbindelse med en skilsmisse, da de så ikke kan rende ind i en på Tinder.

Thomas Winther tilføjer desuden, at alle kan være utro, hvis de virkelig ønsker det, og han tror ikke, at den nye funktion vil medføre til store ændringer i utroskab.

- Selv om man åbner for, at den kan bruges til utroskab, så er det først og fremmest ens eget moralske kompas, som styrer, siger han til TV2 Norge.

TV 2 Norge har forsøgt at få en kommentar fra Tinder, men datingtjenesten har ikke besvaret henvendelsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: