Annonce:
Annonce:

Her er din vildeste sex-fantasi

Forskere fra USA har samlet det mest komplette overblik over vores skjulte sexdrømme, og det gemmer på mange overraskelser

Mon han fantaserer om noget yngre? (Modelfoto: Colourbox.com)
Mon han fantaserer om noget yngre? (Modelfoto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Videnskab

Hvis man vil forstå, hvad det andet køn tænder på, kan man gøre som to forskere fra Boston University. Ogi Ogas og Sai Gaddam, der begge har en ph.d. i neurologi, har analyseret 55 millioner internetsøgninger vedrørende sex, skriver Videnskab.dk http://videnskab.dk/kultur-samfund/internettet-sladrer-her-er-din-sex-fantasi.

Samtidig har forskerne analyseret:

· Over én million sexrelaterede hjemmesider
· Én million pornofilm
· Én million sexhistorier
· Flere millioner kontaktannoncer
· Titusindvis af erotiske noveller

Alt sammen i videnskabens navn.

Resultatet af deres undersøgelse er blevet til bogen: 'A Billion Wicked Thoughts' ('En milliard frække tanker'), der fortæller, hvad din nabo leder efter på internettet i de sene aftentimer.

Læs også på Videnskab.dk: Kvinders nydelse er mere end klitoris

Annonce:

På baggrund af søgeresultater konkluderer forskerne, at mænd bruger mest tid på at udleve sexfantasier gennem computeren. Derfor er det heller ikke overraskende, at teenagepiger er mest efterspurgt på nettet med hele 13,5 procent af alle sexrelaterede søgninger.

- Overskridelsen af tabu ligger bag den klassiske søgen efter yngre kvinder. De unge piger repræsenterer både uskyld og uopnåelighed, men også tilgængelighed og parathed, lyder kommentaren fra antropolog og kønsforsker Christian Groes-Green.

Christian Groes-Green er adjunkt fra Roskilde Universitets Institut for kultur og identitet og har i flere år forsket i køn og seksualitet.

Læs også på Videnskab.dk: Sex med dyr - ja, hvorfor ikke?

Du havde måske regnet ud, at unge piger var den mest søgte fantasi på nettet, men hvad der kommer på de efterfølgende pladser, havde du formentligt ikke gættet.

Ældre kvinder hitter i fantasierne
Først skal du lige vide, hvordan man sorterer 55 millioner sexfantasier i målbare kategorier.

Annonce:

Forskerne fra Boston University begyndte en mastodontisk arbejdsproces, hvor 'grannies I'd like to fuck', 'sex with old woman' og 'sexy mature lady' blev samlet i MILF-kategorien (MILF: Mom I'd Like to Fuck).

Tilsvarende blev alle søgninger på cheerleadere, fantasier omkring fødder, homoseksualitet og utro hustruer samlet i hver deres kategori.

Læs også på Videnskab.dk: Danske mænd er verdens mest brystfikserede

Sorteringsprocessen resulterede i en liste over, hvilke fantasier der søges mest efter på nettet. Her kom 'Youth' - altså sex med unge piger- øverst (13,5 procent), mens de efterfølgende pladser blev besat af 'Gay' (4,7 procent) og de før omtalte MILFs (4,3 procent).

- Det er interessant, at 4,7 procent af søgninger på nettet omhandler sex mellem mænd. Det bekræfter, at selvom kun to procent af verdens mænd er homoseksuelle, så er der flere mænd, som tiltrækkes af deres eget køn. De fleste vil dog ikke springe ud som bøsser og dyrker derfor deres fantasier foran computeren, kommenterer Christian Groes-Green på undersøgelsen.

Annonce:

Læs også på Videnskab.dk: Kvinder fik bedre sex med placebo

Utro kvinder er åbenbart også noget, der tænder manden foran computeren. Hele 3,4 procent af alle søgninger vedrørte fantasier omkring gifte kvinder, der ikke får nok derhjemme.

- Som sexobjekt er 'den utro kone' beslægtet med 'moderen', idet begge repræsenterer det forbudte, altså sex med 'en andens kvinde'. Men fantasien kan også være en måde at bearbejde frygten for sin egen kones utroskab. Altså lysten til at blive pirret og straffet ved at se en anden mænd erobre partneren, fortæller Christian Groes-Green.

Læs også på Videnskab.dk: Hjerneskanninger afslører din sex-fantasi

Annonce:

Transseksuelle kvinder, de såkaldte ’shemales’, har også fundet frem til mange mænds sexfantasier i lyset fra den bærbare computer. Således kommer 'kvinderne' med både det ene og det andet udstyr ind på 17.-pladsen over de mest søgte sexemner på nettet.

Sammenlignet med andre fantasier overgår shemales kendisser (23.-pladsen) og f.eks. asiater (29.-pladsen).

- Det lader til, at alt hvad der udfordrer, provokerer og overskrider vores grænser samtidig har en vis tiltrækning, når det gælder det erotiske område. Her er shemales interessante. Fantasier finder næring i det forbudte, men det betyder ikke, at brugerne praktiserer den type seksualitet, eller at de accepterer den. Faktisk er der adskillige eksempler på personer, som dyrker en bestemt fantasi i det private internet-univers, samtidig fordømmer denne lyst hos andre, fortæller Christian Groes-Green.

Læs også på Videnskab.dk: Orgasmehjælp efterlyses

Annonce:

Måske lidt overraskende må 'cheerleadere' tage til takke med kun at være den 79. mest efterspurgte sexfantasi. Det er dog sandsynligt, at cheerleadere-begejstrede netsurfere får deres behov dækket af den populæreste kategori, 'Youth'.

Tynde piger med strittende kraveben dominerer verdens modemagasiner og repræsenterer et uopnåeligt ideal for nutidens unge. Men hvis pigerne vil gøre sig attraktive for det andet køn, bør de spise noget mere mad og anlægge sig en delle eller to. Mænd søger nemlig tre gange så ofte på kvinder med runde former end magre tøser.

Læs, hvad du som mand bør vide om kvinders søgninger på nettet, på Videnskab.dk.

Andre artikler på Videnskab.dk:
· Flere ældre har sex
· Usunde danskere har mindre og dårligere sex
· Omskæring af mænd giver dårligt sexliv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: