Annonce:
Annonce:

Microsoft afliver Internet Explorer

Software-giganten har nu bekræftet at man arbejder på en ny browser

Annonce:
Følg Videnskab

Det er formentlig en melding der vil blive modtaget med stor jubel hos mange pc-brugere. Ifølge det amerikanske medie 'The Verve', afliver Microsoft nu den udskældte browser - Internet Explorer.

Udmeldingen kom på en Microsoft konference forleden, hvor firmaets marketingdirektør, Chris Capossela, afslørede, at man i øjeblikket arbejder på en afløser for Internet Explorer:

- Vi er i fuld gang med at lave research på et nyt varemærke, et nyt navn, på den browser der skal benyttes i Windows 10, fortalte Capossela.

Helt udfaset bliver Explorer ikke fra start. Browseren vil stadig være at finde i visse udgaver af Windows 10, men ikke som den primære browser og blot af hensyn til kompatibilitet:

- Den primære browser kalder vi i øjeblikket for 'Project Spartan', men vi vil snart finde på et navn til den, meddelte Chris Capossela.

Microsoft har de senere år forgæves forsøgt at ændre på Microsoft Explorers dårlige image - blandt andet ved en række ironiske reklamekampagner - men uden held. Da Microsofts Internet Explorer direktør i december forlod firmaet, tolkede mange det som et tegn på at browserens skæbne var beseglet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: