NASA svarer på vanvittig teori: Vi har ikke børneslaver på Mars

NASA er del af en global pædofili-ring og bruger børneslaver på Mars, påstod en gæst, der er tidligere CIA-agent, for nylig i et kendt amerikansk radioprogram

Foto: NASA via AP
Foto: NASA via AP
Følg Videnskab

Det amerikanske rumagentur NASA er genstand for en lang række syrede konspirationsteorier.

Men det er sjældent, at beskyldningerne kommer fra et velomtalt medie, hvor selv præsident Donald Trump er kendt for at lytte med.

Ikke desto mindre kunne man for nylig i ramme alvor høre en temmelig vild anklage i konspirationsradioprogrammet Alex Jones Show, der er både kendt og omtalt i USA.

- Vi mener faktisk, at der er en koloni på Mars, der er beboet af børn, som blev kidnappede og sendt ud i rummet på en 20-års mission, sagde gæsten Robert David Steele i et afsnit af radioprogrammet.

Det skriver Washingtonpost.com ifølge Videnskab.dk:

Steele: NASA del af global pædofili-ring
Anklagen var en del af en større konspirationsteoretisk udredelse, hvor Robert David Steele påstod, at NASA er involveret i en gigantisk sammensværgelse af pædofile, der transporterer og udnytter børn i hemmelighed.

Læs mere på Videnskab.dk: NASA-forsker: Gwyneth Paltrows healende klistermærker er 'bullshit'

Konspirationsteorien griber ind i den såkaldte ’Pizzagate’-konspirationsteori, der forbinder Hillary Clintons præsidentkampagne med børne-trafficking under kodeordet ’pizza’.

Teorien opstod på internetforummet Reddit, hvor en bruger påstod, at emails fra Clintons kampagneleder John Podesta afslørede en international pædofili-ring, hvis man blot udskiftede ordet ’pizza’ med ’lille dreng’.

Robert David Steele, der er tidligere CIA-agent, fortsatte med at fortælle, at børnene på Mars simpelthen ikke har andre muligheder end at underkaste sig som slaver for NASA, hvis de vil overleve.

NASA: Der er ingen mennesker på Mars
I første omgang undlod NASA helt at kommentere på den temmelig usædvanlige anklage.

Men Guy Webster, der er talsperson for NASA’s udforskning af Mars, svarede i generelle vendinger over for netmediet Daily Beast, at ethvert rygte om mennesker på Mars er falsk.

Læs mere på Videnskab.dk: Her er typen, der falder for konspirationsteorier

- Der er ingen mennesker på Mars. Der er aktive Mars-rovere på Mars. I sidste uge ville rygtet vide, at de ikke var der. Det er de, men der er ingen mennesker, lyder det i afmålte vendinger fra Guy Webster.

I programmet Infowars, der også ejes af Alex Jones, forbandt Robert David Steele desuden de bortførte børn på Mars til teorier om pædofili-ringe, der høster børns kropsdele for at udnytte deres ’ungdommelige energi’.

- Det involverer også at myrde dem, så de kan høste deres knoglemarv, såvel som deres kropsdele, sagde Robert David Steele ifølge Washingtonpost.com, skriver Videnskab.dk.

Andre artikler på Videnskab.dk

Sådan overvinder du angst og bliver mentalt stærk

Toptrænere: Giv os en fjerde udskiftning i forlænget spilletid

Bliver man mindre våd, hvis man skynder sig gennem regnen?

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU