Robotters ædlere dele gør os opstemte

Sex med robotter får mange til at rynke på næsen – for er det ikke kun underlige typer, der tænder på den slags? Nej, antyder nyt studie. For robotter kan faktisk være sexede

Se roboteksperiment her

Kan robotter være sexede? Tja. Et nyt studie tyder i hvert fald på, at mennesker kan blive ophidsede af at røre ved robotters ædlere dele. Det skriver Discovery News ifølge Videnskab.dk.

Det er forskere fra Stanford University, der har udført det lidt aparte studie. Studiet antyder, at mennesker responderer på robotter på en primitiv, social måde.

Sex & samliv Bliver ophidset af at røre robot mellem benene

Se det noget anderledes forsøg i en video på Videnskab.dk.

Derfor kan der være tale om, at vi reagerer på samme måde, når vi rører ved robotters ædlere dele, som når vi rører ved andre menneskers ædlere dele.

Forskerne udførte et forsøg, hvor de satte en robot til at instruere ti personer i at røre ved forskellige dele på dens krop. Menneskene, der deltog i forsøget, var blevet udstyret med sensorer, der målte hudens ledningsevne, som kan vise, om vi er ophidsede eller ej.

Sex & samliv Fremtidens sex er lige her - og det er en smule skræmmende

Læs også på Videnskab.dk: Endelig fastslået: Så lang er en gennemsnitlig penis

Det viste sig, at når robotten bad testpersonerne om at røre ved dens bagdel eller de ædlere dele, udløstes målbare stigninger i sensorerne.

Studiet er endnu ikke offentliggjort.

 

Andre artikler på Videnskab.dk:

Påvirker analsex bakterierne i min tarm?

Internettet sladrer: Her er din sex-fantasi

Fører lortelugt til sikker sex?

13 kommentarer
Vis kommentarer