Testfisker fangede monsterkarpe

En historisk fangst af en monsterkarpe blev i november taget i en lille amerikansk flod af en såkaldt testfisker

Raphaël Biagini med sin enorme karpe fanget i USA. På næste billede kan du se billedet af en gigantisk 'guldfisk' han også har fanget. (Foto: Zebco Europe)
Raphaël Biagini med sin enorme karpe fanget i USA. På næste billede kan du se billedet af en gigantisk 'guldfisk' han også har fanget. (Foto: Zebco Europe)

Testfiskeren Raphaël Biagini, der fanger fisk for lystfiskegrejsfirmaet Quantum Radical, fangede søndag d. 11 november 2013 Amerikas til dato største stangfangede skælkarpe.

Det skriver det danske lystfisker-site Fisk og Fri.

- Jeg er enormt glad for at kunne offentliggøre, at jeg har haft fornøjelsen af at fange den største skælkarpe nogensinde i USA, udtaler Raphaël i en pressemeddelelse fra Zebco Europe.

Den historiske fangst blev gjort i staten New Jersey, fra bredden af en mindre flod.

- Desværre kan jeg ikke, af respekt for de lokale lystfiskere, løfte sløret for, hvor den blev fanget, da fiskeri efter karper med bue og pil er meget populært herovre, siger Raphaël Biagini.

Det fantastiske eksemplar af en skælkarpe, der målte 98 centimeter og vejede 24,7 kilo blev genudsat efter en fantastisk fight og en stribe fine billeder, slutter Raphaël og tilføjer at det var et magisk øjeblik.

1 af 2 Den heldige fisker Raphaël Biagini med sin gigantiske 'guldfisk' på 13,6 kilo. Den orange Koi Karpe blev fanget i en sø i det sydlige Frankrig. Det er en 'pige' på tre år, og man mener, det er den største nogensinde fanget. (Foto: Zebco Europe)
2 af 2 Raphaël Biagini med sin enorme karpe fanget i USA. På næste billede kan du se billedet af en gigantisk 'guldfisk' han også har fanget. (Foto: Zebco Europe)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere