Sexfantasi: Vil spises af blondine - og skides ud

Mennesker kan tænde seksuelt på mange mystiske ting. Men denne mand har en højst aparte sex-fantasi: Han vil gerne spises af en blondine og presses ud som en stor bæ

(Foto: Colourbox.com)
(Foto: Colourbox.com)

Tyg lidt på den her: En mand tænder seksuelt på tanken om at blive spist af en blondine, fordøjet og til sidst presset ud som en stor bæ.

Den seksuelle fantasi er netop beskrevet i det videnskabelige tidsskrift Archives of Sexual Behavior. Den er bare ét eksempel på såkaldte parafilier – det, vi på dansk kalder for seksuelle afvigelser.

Læs om flere eksempler på skøre, seksuelle afvigelser hos Videnskab.dk

Mere kendte parafilier møder vi hos transvestitter, der tænder på at gå i kvindetøj, og pædofile, der tænder på børn. De fleste andre har som regel svært ved at forstå, hvad der er så seksuelt ophidsende ved en parafili-fantasi. Det skyldes, at parafilier opstår på baggrund af folks individuelle oplevelser, fortæller Bo Møhl, professor i klinisk psykolog ved Aalborg Universitet.

Læs også hos Videnskab.dk: Internettet sladrer – her er din sex-fantasi

- Vores seksualitet formes af de relationer, vi har haft til andre mennesker helt tilbage i den tidlige barndom. Folk med mere udbredte parafilier – som transvestitter og pædofile – har typisk nogle problemer i forhold til de tidlige relationer, som viser sig i deres helt specielle seksuelle fantasier.

- Men sådan en fyr som ham, der vil spises, er meget atypisk. Hans lyst grunder nok i, at han er – eller har været – psykotisk. Han har tabt noget af realitetssansen, og så kan der opstå et meget destruktivt seksuelt mønster, fortæller Bo Møhl, der forsker i parafilier og behandler mennesker, der har dem.

Læs også hos Videnskab.dk: Hjerneskanninger afslører din sex-fantasi

Du skal ikke frygte, at du selv eller din udkårne pludselig vågner op en morgen med Eproctophilia – altså, seksuel tiltrækning til prutter. Alle parafilier har nemlig en forhistorie.

Det er svært at sige noget generelt om de parafilier, der opstår, fordi man er psykotisk. Anderledes er det med de mere udbredte parafilier. Tænder du som mand for eksempel på den rimelig udbredte parafii at gå i dametøj, skal forklaringen findes i et komplekst samspil mellem tre faktorer: Din biologi, dine oplevelser i sociale sammenhænge og psykologi.

Læs også hos Videnskab.dk: Snorker mænd mindre efter sex?

Læs mere om disse faktorer i artiklen hos Videnskab.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer