LIVE fra rummet: Her er sidste nyt fra Astro-Andreas

Den danske astronaut Andreas Mogensen er sammen med de andre astronauter klar til at holde pressemøde. Udsendelsen er slut

Andreas Mogensen deltager sammen med de andre astronauter i dag i en pressekonference fra den internationale rumstation, hvor de har befundet sig siden fredag.

Den danske astronauts tid på ISS er planlagt til mindste detalje, fordi Andreas Mogensen skal nå at gennemføre flere videnskabelige forsøg. Det vil han fortælle mere om i dag.

Se også: Astro-Andreas over Danmark: Det ser godt ud

Den vægtløse tilværelse har både påvirket Andreas Mogensen psykisk og fysisk. Vægtløsheden har givet ham ondt i ryggen, men det er ifølge den danske astronaut ikke et stort problem.

Dog fortæller han, at det også påvirker ham psykisk. Det meddelte han i et interview med TV2 News.

Andreas Mogensen er 38 år. Han er gift og har en datter, som sidder i Danmark og venter på, han kommer hjem (Foto via Andreas Mogensen) Videnskab & teknik - 5. sep. 2015 - kl. 19:01 Her er første pip fra Astro-Andreas

Andreas Mogensen er næsten halvvejs med sit otte dage lange ophold på ISS. Han blev sendt af sted onsdag morgen, og efter to dages rejse nåede han frem til rumstationen fredag morgen. Han har derfor arbejdet med videnskabelige forsøg siden lørdag.

Sådan så opsendelsen ud

7 kommentarer
Vis kommentarer