Microsoft afliver Internet Explorer

Software-giganten har nu bekræftet at man arbejder på en ny browser

Det er formentlig en melding der vil blive modtaget med stor jubel hos mange pc-brugere. Ifølge det amerikanske medie 'The Verve', afliver Microsoft nu den udskældte browser - Internet Explorer.

Udmeldingen kom på en Microsoft konference forleden, hvor firmaets marketingdirektør, Chris Capossela, afslørede, at man i øjeblikket arbejder på en afløser for Internet Explorer:

- Vi er i fuld gang med at lave research på et nyt varemærke, et nyt navn, på den browser der skal benyttes i Windows 10, fortalte Capossela.

Se også: Microsoft lukker 20 år gammel sårbarhed

Helt udfaset bliver Explorer ikke fra start. Browseren vil stadig være at finde i visse udgaver af Windows 10, men ikke som den primære browser og blot af hensyn til kompatibilitet:

- Den primære browser kalder vi i øjeblikket for 'Project Spartan', men vi vil snart finde på et navn til den, meddelte Chris Capossela.

Se også: Microsoft har fundet 56 sikkerheds-problemer

Microsoft har de senere år forgæves forsøgt at ændre på Microsoft Explorers dårlige image - blandt andet ved en række ironiske reklamekampagner - men uden held. Da Microsofts Internet Explorer direktør i december forlod firmaet, tolkede mange det som et tegn på at browserens skæbne var beseglet.

87 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere