Penisforlængelse endte fatalt: Svensk mand død på operationsbordet

For første gang nogensinde er en mand død af en penisforstørrende operation. Manden fik angiveligt en blodprop under operationen.

En svensk mand lå på operationsbordet for at få forstørret sin penis, men endte i stedet med at blive den første nogensinde, der er død under en penisforstørrende operation.

Manden, hvis identitet er ukendt, var 30 år gammel og havde ikke nogle helbredsproblemer ud over mild astma. Det skriver International Business Times, ifølge Videnskab.dk, der henviser til den retsmedicinske rapport, der er lavet på baggrund af dødsfaldet.

Penisforstørrelsen skulle foregå ved at overføre fedt fra mandens mave til hans penis - en rutineprocedure, der betragtes som sikker, og som også anvendes, når det er ansigt, bryster eller baller, der skal have mere fylde.

Plastikkirurgerne på privatklinikken i Stockholm, der skulle behandle manden, havde succes med selve forlængelsen af penis, men da de skulle give penis mere fylde ved at indsprøjte fedtcellerne, steg mandens hjertefrekvens, mens blodtrykket faldt.

Læs også på Videnskab.dk: Forskere: Fingre afslører længden på penis

Efter 30 minutter fik manden et hjerteanfald, og på trods af lægernes behandling og forsøg på genoplivning døde han inden for 2 timer.

Holdet af retsmedicinere, der har undersøgt manden, har konkluderet, at han døde af en blodprop i lungerne. Fedtceller, der havde løsnet sig under operationen, havde bevæget sig til vener i lungerne, og det fik blodkarrene til at sprænge, konkluderer rapporten.

Læs også på Videnskab.dk: Kvinders lyst har skabt mandens store penis

Rapporten foreslår samtidig, at risikoen for, at fedtcellerne på denne måde flytter sig, måske har været større, fordi de er blevet sprøjtet ind, efter man har løsnet ledbåndene i penis, for at forlænge den.

På verdensplan bliver der årligt foretaget omkring 8.400 penisforlængelser ifølge International Society of Aesthetic Plastic Surgery.

Læs mere på Videnskab.dk:

Penisstørrelse: Er stor virkelig bedst?

Se 'verdens grimmeste insekter'

Hvordan ser mennesket ud om en million år?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen